Herní produkty Razer Overwatch s dravými názvy

Razer DeathAdder Elite Overwatch

ATComputersCo dělá hráče opravdovým hráčem? Přece vynikající herní vybavení. Je proto skvělé, že ti čeští, již mohou více jak dva roky kupovat a využívat takové, které patří ke špičce na trhu. Produkty Razer nabízí herní příslušenství za použití nejmodernějších technologií a na jeho vzniku se podílejí i špičkoví soutěžní hráči z eSportu. K základnímu vybavení každého pařana patří klávesnice, myš a sluchátka. S Razer Overwatch nikoho vítězství nemine.

RazerProdukty lifestylové značky Razer, které u nás výhradně distribuuje společnost AT Computers, jsou pojmenovány po dravých zvířatech jako jedovatí hadi (počítačové myši), pavouci (klávesnice), kočkovité šelmy (konzolové periferie), hmyz (podložky pod myš) nebo třeba mořští živočichové (audio). Značka Razer spojuje všechny hráče bez ohledu na věk nebo herní žánr. Snaží se vytvářet produkty špičkové kvality s působivým designem, plnící nároky herních nadšenců. Výsledkem neustálého pilování a dolaďování je interaktivní, živý a pohlcující herní zážitek. My jsme si k recenzi podrobili tři zástupce těchto „živočichů“ – klávesnici Razer BlackWidow Chroma Overwatch, myš Razer DeathAdder Elite Overwatch a sluchátka Razer Meka, D.Va Edition Overwatch. Tento speciální set je inspirovaný hrou Overwatch.

Razer BlackWidow Chroma Overwatch

OverwatchTato herní klávesnice s mechanickými klávesami o 50 g (vydrží až 80 milionů stisků), nabízí individuální nastavení podsvícení kláves (RGB) s výběrem ze 16,8 milionu barev. U kláves lze měnit nejen jejich barevnost, ale také je programovat. K dispozici je navíc deset antighostingových kláves (stisknutí každé klávesy je zaregistrována ve správném pořadí, a pomůže tak k postupným povelům), USB port a opletený kabel. Ať už pařan hraje při slabém osvětlení nebo žádném, samostatně podsvícené klávesy se hodí vždy, protože poskytují stabilitu při hraní za jakéhokoli denního osvětlení. Jednotlivá barevná schémata potom vytvářejí působivé efekty.

Spínače v klávesách jsou typu Green, zprostředkovávající zdůrazněný hmat a výrazné cvakání a umožňující rychlou odezvu. Díky řídícím obvodů je i vynikající nízká odezva se 1 000 Hz ultrapollingem. Razer BlackWidow Chroma Overwatch podporuje Razer Synapse, což je software, který funguje jako mozek. Umožňuje programování tlačítek, automatickou synchronizaci nastavení do cloudu a umožňuje stažení nejnovějších ovladačů a firmware. Navíc díky němu je možné snadno ukládat herní nastavení klávesnice (přiřazené klávesy). Klávesnice váží 1,5 kilogramů a její rozměry činí 475 x 39 x 171 mm. V prodeji je za 4 000 Kč.

Razer DeathAdder Elite Overwatch

Tento had, respektive herní myš představuje velmi dobrou volbu jak pro amatérské, tak profesionální gamery. Pro její přesnost by ji však mohli použít i grafici a další uživatelé grafických editorů. Patří do populární řady DeathAdder a přináší perfektní ergonomický tvar (určena je pro praváky), výkonný snímač a mechanické spínače. Po stranách se nacházejí texturované gumové gripy pro jistější držení. Preciznímu pohybu přispívají také nehlučné ultraklouzavé teflony. Pro ovládání nabízí 7 nezávisle programovatelných tlačítek. Razer se u této precizní myši zaměřil především na optimalizaci osvědčených prvků s využitím technologií nové generace a drobná vylepšení ergonomie, která dotváří tuto herní myš k dokonalosti.

Razer DeathAdder Elite Overwatch nabízí lepší citlivostí optického senzoru, a to s rozlišením až 16 000 DPI. Díky tomu jsou pohyby cíleny s maximální přesností. Senzor je schopen zvládnout rychlost až 450 palců za vteřinu s akcelerací 50 G. Myš je vybavena novými mechanickými spínači Razer Mechanical Mouse Switches, které jsou vyvinuty ve spolupráci se špičkou v oblasti spínačů, společností Omron. Jsou optimalizovány pro rychlou odezvu a konstruovány na životnost 50 milionů stisknutí. Stejně tak jako klávesnici, ani myši nechybí široké spektrum barev (opět 16,8 milionu) pro podsvícení senzoru, kolečka a loga. Dle situace či nálady je tak možné libovolně přepínat mezi elektrizujícími barvami. Vše se opět nastavuje prostřednictvím softwaru Razer Synapse a to včetně programování tlačítek, automatické synchronizaci nastavení herní myši na cloud serveru a stažení nejnovějších ovladačů a firmware. V prodeji je za 1 800 Kč.

Razer MekaRazer Meka, D.Va Edition Overwatch

A co by to bylo za herní set, kdyby v něm chyběla designově exkluzivní sluchátka? Razer Meka, D.Va Edition Overwatch mění herní zážitek v herní požitek, a to nejen prostřednictvím luxusně čistému zvuku. Headset se vyznačuje kvalitním dílenským zpracováním, poskytující pohodlí, koženkové polštářky na uši a polstrovaná náhlavka zajišťují komfort při dlouhých hodinách hraní. Díky ohebným a nastavitelným stranám se sluchátka snadno přizpůsobí a dobře padnou. K počítači či zdroji audia se připojují prostřednictvím kabelu o délce 1,3 metrů, který je zakončený 3,5 mm konektorem.

Náhlavní sluchátka Razer Meka, D.Va Edition jsou osazena 40mm měniči s neodymovými magnety, které disponují větší magnetickou indukcí a vytváří čistý zvuk, který je důležitý pro hráče, ale i pro ty, kteří používají sluchátka ve chvílích odpočinku s oblíbenou hudbou. Frekvenční rozsah je 20 Hz až 20 kHz a navýšená impedance 32 ohmů. Mikrofon je zabudovaný v pravém sluchátku, a tak jasně přenáší hlas (nabízí frekvenční rozsah 100 Hz až 10 kHz). Využít ho lze nejen při hraní (v platformách Discord nebo Teamspeak), ale také hovorech na Skypu či v jiném videochatovacím programu. Ovládací prvky jsou umístěny na kabelu. V prodeji za 1 800 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment