Monitor Momentum pro konzole

Philips Momentum 436M6VBPAB

Philips Momentum 436M6VBPAB je prvním monitorem z řady Philips Momentum. Tento model je určen především pro konzolové hráče a nabízí UltraClear 4K UHD rozlišení pro dokonalou přesnost na obrovském 43palcovém displeji.

Dále pak nový monitor Philips Momentum přichází s Quantum Dot technologii pro větší barevnou přesnost, adaptivní podporu synchronizace, 4 ms GtG dobu odezvy, minimálními input lagy, což zaručuje rychlé hraní bez sekání. K tomu si připočtěte pohlcující Ambiglow podsvícení a vylepšené audio s DTS Sound. Ale to není všechno: Momentum 436M6VBPAB je také prvním displejem na světě, který dosáhl nového VESA DisplayHDR 1000 standardu, zajišťujícího živé barvy s kvalitnějším jasem a hlubokým kontrastem, jeho maximální jas totiž dosahuje právě hodnoty 1000 cd/m2.

Nejnovější displeje Philips využívají vysoce výkonné panely zajišťující obraz s rozlišením UltraClear 4K UHD (3840 × 2160). Nezáleží na tom, zda jste náročný profesionál vyžadující mimořádně detailní obraz pro řešení CAD, používáte 3D grafické aplikace nebo jste finanční expert zpracovávající rozsáhlé tabulky – společnost Philips tímto monitorem vdechuje obrazu život.

PhilipsObrazovka DisplayHDR 1000 s certifikací VESA přináší naprosto odlišný vizuální zážitek. Na rozdíl od ostatních obrazovek „kompatibilních s HDR“ vytváří displej DisplayHDR 1000 úžasný jas, kontrast a má skvělé podání barev. Za pomoci místního tlumení a vrcholného jasu až 1000 cd/m2 se obrázky oživují s výraznými prvky, které se vyznačují hlubší a důmyslnější černou. Odkrývá plnější paletu bohatých nových barev, což přináší vizuální zážitky, které upoutají vaše smysly.

Technologie Quantum Dot je inovativní technologie na bázi polovodičů a nanokrystalů s přesným vyzařováním světla, která se postará o to, aby modrá byla modřejší, zelená zelenější a červená červenější. Monitory LCD s technologií Quantum Dot produkují větší dynamický rozsah barev a zobrazují skutečně přirozenou paletu barev. Výsledek: živé, dynamické a neuvěřitelně věrné barvy.

Technologie Ambiglow přináší nový rozměr zážitku ze sledování. Tato inovativní technologie zvětšuje obrazovku vytvořením světelné záře. Její rychlý procesor analyzuje příchozí obrazový obsah a průběžně upravuje barvu a jas vyzařovaného světla podle tohoto obrazu. Uživatelsky přívětivé možnosti umožní upravit okolní prostředí podle preferencí diváka. Technologie Philips Ambiglow je zvláště vhodná pro sledování filmů, sportu nebo pro hraní her a nabízí jedinečný a strhující zážitek ze sledování.

Odezva vstupu je doba, která uplyne mezi provedením akce na připojeném zařízení a zobrazením výsledku na obrazovce. Nízká odezva vstupu snižuje časovou prodlevu mezi zadáním příkazu z vašeho zařízení do monitoru, výrazně vylepšuje hraní videoher citlivých na reflexy a je velmi důležitá pro ty, kteří rádi hrají rychlé soutěžní hry.

Displej Philips s funkcí MultiView a ultra vysokým rozlišením umožní zažít celou spoustu možností pohodlného připojení, ať už v kanceláři nebo doma. Technologie MultiView umožňuje aktivní duální připojení a zobrazení současně, takže můžete zároveň pracovat s více zařízeními, jako jsou například počítač a notebook: složité plnění více úloh najednou bude hračka. Nyní lze snadno sledovat živý fotbalový přenos ze set-top boxu na pravé straně a zároveň procházet internet z notebooku, umístěného nalevo. Možná budete chtít po očku sledovat živé zprávy se zvukem v okénku, zatímco budete pracovat na svém nejnovějším blogu.

DTS Sound je řešení zpracování zvuku určené pro optimalizaci přehrávání hudby, filmů, streamování a her na počítači bez ohledu na tvary. Technologie DTS Sound umožňuje hluboký zážitek z virtuálního prostorového zvuku doplněný o syté basy a vylepšené dialogy spolu s maximální hlasitostí bez ořezání či jakéhokoliv zkreslení.

Hraní her by nemělo být volbou mezi trhaným nebo rozbitým obrazem. S novým monitorem Philips se vás toto týkat nebude. Získejte plynulý výkon bez obrazových artefaktů při libovolné snímkové frekvenci díky technologii Philips Adaptive Sync, plynulému obnovování a mimořádně krátké době odezvy.

Nový kabel USB 3.1 typu C se štíhlým oboustranným konektorem nabízí možnost snadného dokování prostřednictvím jediného kabelu. Zjednodušte si práci tím, že připojíte všechna svá externí zařízení k monitoru jako dok jediným kabelem k notebooku včetně výstupu pro video ve vysokém rozlišení z počítače do monitoru. Díky USB 3.1 získáte také rychlý přenos dat, který je v porovnání s USB 2.0 až 20x rychlejší, takže film v rozlišení 4K přenesete rychleji než kdy dříve. Všechna vaše připojení pomocí jediného kabelu.

Rozhraní USB 3.0 Super Speed zajišťuje přenosovou rychlost 5,0 Gb/s, jež je přibližně 10krát rychlejší než standard USB 2.0. Tím dochází k výraznému zkrácení doby přenosů dat, takže ušetříte čas i peníze. Vzhledem k větší šířce pásma, super rychlému přenosu, lepší správě napájení a vynikajícímu celkovému výkonu stanovuje rozhraní USB 3.0 nejnovější globální standard umožňující využívat velkokapacitní paměťová zařízení. Nyní již nemusíte tak dlouho čekat, než se zařízení nabijí. Nová funkce FastCharge umožňuje rychlé nabíjení. Rozhraní USB 3.0 je také zpětně kompatibilní se zařízeními s rozhraním USB 2.0.

To vše jsou vymoženosti nového mega monitoru s úhlopříčkou 43 palců, který letos v květnu uvedla na trh společnost Philips.

Související příspěvky

Leave a Comment