Nabíječka do auta s Power Delivery

Nabíječka Avacom CarPRO

Šikovná nabíječka do auta s rychlonabíjením Power Delivery a výstupem USB-C.

Nabíječka Avacom CarPRO s podporou technologie Power Delivery umožňuje velmi rychlé nabíjení zařízení připojených prostřednictvím konektoru USB-C. Nabíječka CarPRO je schopna nabíjet připojené zařízení výkonem až 27W.

AVACOMNabíječka je vybavena chytrou elektronikou se smart čipem, která rozpozná připojené zařízení a automaticky zvolí vhodný nabíjecí režim. Nabíjení technologií Power Delivery nabíječka signalizuje zeleným podsvícením USB-C konektoru. V případě, že není možné použít maximální nabíjecí výkon, nabíječka to dává vědět modrým svitem propojovacího USB-C konektoru na výstupu do kabelu. Zmíněná elektronika tedy ovládá, zda se na výstupu nabíječky objeví napětí 5V s výstupním proudem až 3A, nebo při povolení režimu Power Delivery je to 9V/3A nebo 12V/2,25A.

AVACOM CarPRO nabíječka do auta s Power DeliveryNabíječka Avacom CarPRO je vhodná především pro mobilní telefony Apple iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, které mají podporu technologie Power Delivery. Pro nabíjení se používá kabel s konektorem USB-C, zakončený na druhém konci zástrčkou Lightning.

Nabíječka umožňuje nabíjení některých modelů notebooků a tabletů, které používají k nabíjení konektor USB-C a mají podporu technologie Power Delivery. Kompatibilitu je před prvním použitím nutné si ověřit v technické specifikaci tohoto zařízení.

Výhodou nabíječky CarPRO je i to, že umožňuje zasunutí do cigaretového zapalovače jak u osobních, tak i u nákladních aut a autobusů. Bez problémů tedy zvládne připojení k rozvodu 12V i 24V.

Na závěr uvádíme některé další přístroje, které používají nabíjení Power Delivery (telefony Apple iPhone byly zmíněny v textu):

  • Acer Swift 3
  • Apple MacBook Pro 2017
  • Dell XPS 13 Touch
  • HP EliteBook Folio
  • HP Spectre x2
  • Lenovo ThinkPad X1 Tablet, T480, L480
  • Smartphony LG G7 ThinQ, G6, V30, Google Pixel 2 a další

Související příspěvky

Leave a Comment