Herní myš se sedmi tlačítky

Herní myš X-Gamer

Ostravský distributor AT Computers do svého sortimentu zařadil vlastní řadu herního příslušenství X-Gamer. O podsvícené klávesnici jsme vás už informovali, nyní přichází na řadu herní myš.

X-GamerPod heslem „Nebuď hráč, buď X-Gamer“ AT Computers uvedla do distribuční sítě herní klávesnici, myš a sluchátka, které jsou vyladěny pro nejlepší požitek ze hry. Jde o produkty specifické pro TOP herní periferie dostupné jak pro začínající hráče, tak i pro náročnější zákazníky.

Herní myš má ultra detailní rozlišení až 7000 DPI, RGB podsvícení a optický senzor s vysokou přesností. Výměnná magnetická konzole, plně přizpůsobitelné herní profily a uživatelské nastavení podsvícení umožňuje vysokou míru individualizace pro každého hráče. Díky skvělé ergonomii a sedmi mechanickým tlačítkům zastane na výbornou také kancelářskou práci. Je zaručena garance 10 milionu kliknutí. Součástí balení je herní podložka pod myš. Doporučená cena pro koncové zákazníky je 599 Kč vč. DPH.

Více produktů naleznete na www.x-play.cz

Související příspěvky

One Thought to “Herní myš se sedmi tlačítky”

  1. […] Herní myš charakterizuje ultra detailní rozlišení až 7000 DPI, RGB podsvícení a optický senzor s vysokou přesností. Výměnná magnetická konzole, plně přizpůsobitelné herní profily a uživatelské nastavení podsvícení umožňuje vysokou míru individualizace pro každého hráče, který jistě ocení i garantovanou výdrž 10 milionu kliknutí. Součástí balení je herní podložka pod myš. […]

Leave a Comment