Výkonný 27palcový pracant na stůl kanceláře

Philips_272B8QJEB

Nový 27palcový QHD monitor Philips je určen především pro firemní použití.

Nový model je určen především pro firemní aplikace. Používá IPS panel s QHD rozlišením 2560 x 1440 bodů s velmi dobrým vykreslením detailů v přirozených sRGB barvách. Tento 10bitový panel s vnitřním 12bitovým zpracováním obrazu zobrazí 1,07 milard barev.

Kompletní škála konektorů dělá z modelu Philips 272B8QJEB perfektní řešení. Obsahuje všechny propojovací konektory od analogového VGA portu, přes digitální DVI-D, HDMI až k DisplayPort 1.2. Díky SuperSpeed USB 3.0 konektorům lze přenášet data až rychlostí 5,0 Gbit/s, případně dobíjet mobilní zařízení. Monitor je také vybaven zabudovanými 2W stereo reproduktory. Užitečnou vychytávkou je prostor na stojanu pod monitorem, který lze využít pro odložení mobilního telefonu nebo drobností.

Philips 272B8QJEB je vybaven řadou technologií pro ulehčení pracovního procesu. Například mód EasyRead poskytuje zážitek jako by zákazník četl z běžného papíru. Monitor je vybaven ergonomickým podstavcem SmartErgoBase, díky kterému je nastavení ideální pracovní pozice skutečně hračkou. Umožňuje monitoru měnit výšku, natočit nebo naklonit, případně otočit o 90stupňů (pivot). IPS panel nabízí široké pozorovací úhly 178/178 stupňů v horizontální i vertikální poloze. Pro maximální pohodlí uživatele využívá nejnovější Flicker-free technologii a speciální režim LowBlue, který snižuje potenciálně škodlivé krátkovlnné modré světlo z LCD monitorů.

Společnosti, které chtějí chránit soukromí svých zaměstnanců můžou využít model 272B7QPTKEB, který je vybaven zabudovanou webkamerou, která vyjede z rámu, když je jí potřeba. Dalším z řady je model 272B7QPJEB s PowerSensorem. Ten umí určit, jestli se před monitorem nachází uživatel a automaticky snižuje jas monitoru, pokud je uživatel pryč. Takto je schopen ušetřit až 80 % energie na svůj provoz.

Související příspěvky

Leave a Comment