Verbatim My Finder

Verbatim My Finder

My Finder od společnosti Verbatim je sledovací zařízení, které spolupracuje výhradně s aplikací Find My od Apple. Stačí ho připevnit k libovolnému předmětu, který chcete sledovat, a následně budete moci sledovat jeho polohu prostřednictvím aplikace Find My na vašem zařízení iPhone, iPad nebo MacBook.

My Finder VerbatimS Verbatim My Finder, který využívá Bluetooth technologii, už nikdy nepřijdete o své klíče, tašku nebo jiné cennosti. Stačí jednoduše přichytit toto univerzální zařízení k předmětu, který chcete mít pod kontrolou, a pokud ho ztratíte, lze snadno zjistit jeho polohu pomocí aplikace Find My od Apple.

VerbatimPokud by zařízení někdo našel a byl připojen k síti Find My od Apple, můžete mu v režimu Lost Mode zadat své kontaktní údaje.

Hledání ztracených věcí pomocí zvuku nebo mapy je díky ekosystému aplikace Find My od Apple snadné. Pokud se ztracený předmět nachází v blízkosti, můžete si nechat přehrávat zvuk a sledovat jeho zvukové signály až k nalezení. Alternativně můžete v aplikaci zvolit předmět, který nemůžete najít, a lokalizovat ho na mapě. Celý proces zůstává anonymní a zabezpečený za účelem ochrany vašeho soukromí.

My Finder je vybaven lithiovou baterií, která vydrží více než 12 měsíců provozu, což eliminuje potřebu časté výměny baterie. Díky stupni krytí IP66 je toto zařízení odolné vůči vodě a prachu, což zajišťuje jeho spolehlivost.

Přednastavené chytré upozornění vám poskytne hlášení do telefonu, pokud by se My Finder dostal mimo dosah signálu Bluetooth. Stačí připevnit My Finder na brašnu, batoh nebo do peněženky, a nikdy už nebudete riskovat ztrátu klíčů, batohu nebo zavazadla.

S Verbatim My Finder už nemusíte mít strach o ztracené věci!

Technické údaje
Připojení: Bluetooth 5.2, 32bitový procesor
Alarm: Vestavěný bzučák (60 dB v cca 25 cm)
Baterie: Uživatelsky vyměnitelná baterie model CR2032
Ochrana proti vodě a prachu: IP66
Rozměry produktu: 40,8 × 40,8 × 11,7 mm (D × Š × H)
Hmotnost produktu: 10 gramů (cca)
Provozní teplota: 5 °C až 50 °C
Neprovozní teplota: -45 °C až 70 °C
Provozní vlhkost: 5 % až ~90 % (bez kondenzace)

Související příspěvky

Leave a Comment