Nové trouby Whirlpool Absolute se sondou

Whirpool trouby sonda

Whirlpool rozšiřuje řadu trub ve futuristickém designu Absolute s prémiovou technologií 6. SMYSL, automatickými recepty a typickým středovým ovladačem. Nově zařazuje i modely s teplotní sondou. Kuchyňské spotřebiče v celé designové řadě Absolute nabízejí nadčasový design i barevná provedení, intuitivní ovládání a prvotřídní výkon. A navíc i prémiové technologie a funkce – to vše ve střední, cenově dostupné kategorii.

Absolute design pro moderní život

Nadčasový, elegantní design Absolute je jako stvořený pro moderní high-tech kuchyně. Tento styl si získává stále více obdivovatelů, protože dokáže úžasně spojit střízlivý design, kde nic nepřebývá, ale ani nechybí, s dokonalou funkčností. Přitom ale není tak odosobněný a chladný, jako minimalismus. Hlavním krédem je život a technika, která životu slouží.

Centrální knoflík pro jednoduché ovládání

Charakteristickým prvkem řady Absolute je středový knoflík umístěný uprostřed ovládacího panelu s dvojicí černobílých displejů po stranách. Intuitivní ovládání funkcí 6. SMYSL probíhá jednoduše systémem „otoč a potvrď“ ve třech jednoduchých krocích.

Automatické recepty technologie 6. SMYSL

Přednastavené recepty technologie 6. SMYSL jsou rozděleny do šesti potravinových kategorií. Stačí vybrat piktogram s příslušnou kategorií jídla a trouba se postará o vše ostatní včetně správné techniky ohřevu, a navíc i doporučí, na kterou úroveň pokrm uložit.

Inteligentní technologie 6. SMYSL pak sama ohlídá vše potřebné a zaručí, že bude jídlo připravené co nejdokonaleji při nejnižší možné spotřebě elektřiny i cenného času. Na vás je si jen vychutnat skvělou chuť jídla. K ruce budete mít i speciální funkce, třeba pro kynutí těsta nebo udržování hotového pokrmu v teple.

Sonda

Pro dokonalou přípravu masa bez neupečeného středu nebo přepečení můžete vedle automatických programů a speciálních funkcí využít i jednobodovou teplotní sondu. Maso tak získá chutnou křupavou kůžičku zvenčí a uvnitř bude upečené akorát, krásně měkké a šťavnaté. Ovládání je přitom velmi snadné, trouba vás sama povede.

Další cesty k úsporám

Čas i peníze šetří i funkce Ready2Cook, s níž není třeba předehřívat troubu. Stačí zvolit funkci a potvrdit možnost „bez předehřátí“ a dát pokrm do trouby. Úspora energie může být podle typu a množství pokrmů až 20 % a úspora času až 25 %, a to už je znát.

S funkcí Cook3 jde zase současně připravit několik plechů sladkostí nebo celý tříchodový oběd, aniž by se promísily chuti a vůně. Vyspělý konvenční systém Cook3 totiž vytváří jedinečnou distribuci vzdušných proudů pro přípravu tří stejných nebo různých pokrmů na třech pozicích v troubě. Ventilátor, doplněný výkonným ohřevným tělesem zabezpečuje cirkulaci vzduchu v celém prostoru spotřebiče. Stejná teplota se postará o stejnoměrné pečení na všech úrovních.

Čištění bez práce

O dokonalou čistotu vnitřku trouby se i po intenzivním grilování a pečení postará nejúčinnější systém automatického čištění pomocí pyrolýzy. Při velmi vysoké teplotě se všechny cákance a připečené nečistoty spálí a chladnou troubu pak už je stačí setřít vlhkým hadříkem. Je to absolutně bez námahy, trouba bude zase jako nová a připravená na další kulinární dobrodružství.

Nové trouby můžete doplnit i multifunkčními mikrovlnnými troubami, odsavači a varnými deskami ve stejném stylu Absolute, aby byl celkový dojem perfektní.

TZ

Související příspěvky

Leave a Comment