Pračky My Time jako stroje času

Indesit MTWE

Jsou vymoženosti, které mají jepičí život: rychle se objeví a stejně rychle i zmizí. Něco ale zůstává, například potřeba šetřit čas. A co nejvíc zjednodušit chod domácnosti i ovládání domácích pomocníků. Přesně to dovedou nové pračky Indesit My Time. Jsou to vlastně vaše soukromé stroje času, vybavené až osmi programy pro krátké praní. Ne pár kousků prádla, ale plnou dávku třeba až 9 kg prádla dovedou vyprat už za čtyřicet pět minut. Tyto spolehlivé a dostupné spotřebiče se všemi funkcemi, které skutečně potřebujete, se ideálně hodí do prvních domácností a mladým rodinám.

Konečně: pračka, která běží stejně rychle, jako život

Úklid a domácí práce, nakupování, vaření, čas věnovaný blízkým… Vzpomenete si ještě, kdy jste naposledy vzali do ruky knihu nebo si zašli na večeři ve dvou? Dobrá zpráva je, že teď můžete získat spoustu času navíc. Nové pračky Indesit My Time totiž mají řadu programů, které trvají od 15 do 59 minut.

Jako jediné mají hned tři programy, které si poradí se zcela naplněnou pračkou za méně než hodinu. Za skvělých 59 minut tak zvládnou vyprat až 9 kg prádla ze směsi tkanin nebo z bavlny při 60 °C, pokud budete prát při 40 °C, bude na vás čekat čisté prádlo dokonce za 45 minut.

Tím ale závod s časem nekončí. Je tu ještě expresní program, který dá do pořádku menší množství prádla už za rekordní čtvrthodinku. A další speciální programy, které trvají do hodiny, včetně sportovních.

Water Balance+

Úspory jsou pro nás aktuálnější, než kdy dřív. Proto je tu funkce Water Balance+. Pomůže automaticky nastavit parametry a uzpůsobit chod spotřebiče, aby byla co nejnižší spotřeba vody, energie i času, aniž by utrpěl výsledek. Když perete jen pár kousků prádla, můžete ušetřit až 70 % vody a 50 % energie, zatímco samotný cyklus je o 35 % rychlejší. Je tu ale naopak i možnost přidat máchání, aby se bezpečně odstranily všechny zbytky pracího prostředku. Nebo nastavit funkci proti pomačkání prádla.

Moderní vzhled a snadné ovládání

V řadě Indesit Funkci My Time najdete aktuálně několik standardně hlubokých i slim praček s kapacitou od 5 kg do 9 kg prádla. Spolehlivé spotřebiče s moderním designem, snadným ovládáním a těmi nejpodstatnějšími funkcemi skvěle poslouží jako pomocníci ve studentských a startovacích bytech i v domácnostech mladých rodin. Například slim pračka Indesit MTWSE 61252 WK EE pro 6 kg prádla se prodává za doporučenou cenu 8 490 Kč, velká pračka Indesit MTWE 91484 WK EE na 9 kg prádla za 9 990 Kč.

TZ

Související příspěvky

Leave a Comment