Herní RGB headset SureFire Harrier 360

Herní RGB headset SureFire Harrier 360

Headset patří do výbavy každého hráče počítačových her. Ne vždy však chcete při pořizování potřebné výbavy obrátit kapsy naruby. SureFire přichází s novou nižší cenovkou herních sluchátek Harrier 360, která nabízejí sedmikanálový zvuk, RGB podsvícení i dobrý mikrofon, a klasická hláška, dobrý poměr cena-výkon, k tomuto produktu určitě patří.

Na headsetu Harrier 360 na první pohled zaujme výrazné RGB podsvícení obou mušlí. Nepřehlédnutelné a rozmanité barvy působí dobře a pokud se ve světýlkách vyžíváte, tak vám tato sluchátka rozhodně padnou do oka. Varianty podsvícení jsou zapnuto, barevný kruh a vypnuto.

Herní headset SureFire Harrier 360O usazení sluchátek na hlavu se stará kovový hlavový most. Nechybí mu ani polstrování, díky němuž se nemusíte bát pocitu nějakého tlaku na vaši hlavu. Celý hlavový most je pokrytý koženkou a na první pohled budí solidní dojem. Náušníky jsou poměrně velké a velmi dobře vytěsní okolní hluk, takže vás ani řeči o tom ať tu online hru pauznete nevyvedou z míry, protože je neuslyšíte.

SureFire logoAby se sluchátka přizpůsobila jakékoliv hlavě, disponují také posuvníkem s možností úpravy velikosti. I přes tento prvek je nutno podotknout, že pokud běžně máte s velikostí svojí hlavy problém, Harrier nejspíš nebudou výjimkou. Jsou totiž obecně dost pevná, takže na menší hlavě sedí perfektně, u větší to ovšem naopak může působit tak, že sedí opravdu pevně.

U herních sluchátek nás samozřejmě kromě ergonomie zajímá také to, jak dobře dokáží podat zvuk a informovat například o dění na bojišti. Zde se rozhodně nemusíte bát, že by headset SureFire Harrier 360 zklamal. V první řadě pomáhá 7.1 zvuk, díky němuž vždy bez potíží dokážete určit, z jakého směru se k vám nepřítel blíží, nebo odkud třeba přichází palba. Na první poslech nás také příjemně překvapilo, jak čistý zvuk tohoto headsetu je.

Herní headset SureFire Harrier 360 mikrofonKomunikaci s vašimi spoluhráči zajišťuje odnímatelný mikrofon. Pokud mikrofon nepotřebujete, prostě ho vyjmete a uschováte, kam uznáte za vhodné. Jeho kvalita zvuku je velmi solidní.

Připojení headsetu k vašemu počítači obstará 2 metry dlouhý opletený USB kabel. Na kabelu najdeme také ovládací prvky, které vám umožní se o svůj headset starat klidně i uprostřed lítého herního boje. Nabízí možnost zesilovat či zeslabovat hlasitost prostřednictvím ovládacího kolečka. U této možnosti se nám líbí, že nejde o změnu systémové hlasitosti, ale pouze o hlasitost sluchátek samotných. Dále na ovládacím panelu najdete posuvník pro zapnutí mikrofonu a tlačítko ke kontrole RGB podsvícení.

Závěrem lze říci, že sluchátka Surefire Harrier 360 nabízejí čistý sedmikanálový zvuk, solidní mikrofon a v neposlední řadě také slušivé RGB podsvícení. S novou cenovkou 999,- se uživatelská základna tohoto headsetu určitě ještě rozroste.

Redakce

Související příspěvky

3 Thoughts to “Herní RGB headset SureFire Harrier 360”

  1. […] se podsvícení týká, klávesnice disponuje RGB podsvícením pro každou klávesu, takže není sebemenší problém s viditelností v noci. Díky […]

  2. […] se podsvícení týká, klávesnice disponuje RGB podsvícením pro každou klávesu, takže není sebemenší problém s viditelností v noci. […]

  3. […] se podsvícení týká, klávesnice disponuje RGB podsvícením pro každou klávesu, takže není sebemenší problém s viditelností v noci. […]

Leave a Comment