Sonický zubní kartáček TrueLife s nabíjecí skleničkou

Sonický zubní kartáček TrueLife

Značka TrueLife uvádí na trh nové modely sonických zubních kartáčků SonicBrush, a jeden prémiový pro dospělé a dva typy pro děti od útlého věku. O vlastnictví zubního kartáčku netřeba polemizovat. Každý člen domácnosti by měl mít svůj – a taky ho pravidelně používat. Jenže když se řekne zubní kartáček, většina z nás si představí ten manuální, maximálně ještě klasický elektrický (rotační). Jenže doba významně pokročila, a tak existuje ještě lepší možnost – sonický kartáček – který nabízí efektivnější čištění, a navíc déle vydrží.

Sonické kartáčky pro celou rodinu

Šetrná sonická technologie funguje na bázi jemných vibrací, při nichž štětiny kartáčku kmitají vysokou rychlostí a odstraňují z chrupu špínu i zubní plak. U sonických kartáčků TrueLife se jedná až o 99 % zubního plaku! Sonické kartáčky jsou v porovnání s klasickými manuálními nebo rotačními kartáčky šetrnější k zubům dětí i dospělých. A čištění s nimi probíhá snadno a efektivně. Navíc jsou určeny pro celou rodinu, tak si postupně představme některé z nich!

Univerzálním prémiovým sonickým kartáčkem je model TrueLife SonicBrush GL UV. Jeho štětiny dokážou kmitat rychlostí 80 000 pohybů za minutu. Oproti přibližně 600 pohybům u klasického kartáčku je to obrovské číslo, které hovoří o vyšší efektivitě. Součástí balení jsou praktická nabíjecí sklenička, praktické cestovní pouzdro i UV sterilizátor, který kartáčky účinně dezinfikuje a odstraňuje až 99,9 % bakterií. Kartáček vydrží fungovat až 30 dní na jedno nabití. A nabíjecí sklenička navíc slouží jako designový prvek koupelny.

Součástí balení kartáčku jsou čtyři náhradní hlavice včetně rozlišovacích kroužků, takže si už nebudete plést, která je ta vaše a která vašeho partnera či potomka. Cyklus čištění je rozdělen na 30sekundové intervaly a vy sami si můžete rozdělit chrup na čtyři sekce, které budete čistit postupně, načež se kartáček automaticky vypne. Kartáček je vyroben z prémiových materiálů, jež neobsahují BPA a ftaláty. A navíc je vodotěsný, tak ho klidně můžete používat i ve sprše.

Pro ty nejmenší děti je určený sonický kartáček TrueLife SonicBrush Baby G, který využijete u ratolestí od tří do šesti let věku. Čištění zubů v tomto případě může být i zábava, a nikoliv každodenní boj rodičů s dětmi. A to díky 30 samolepkám zvířátek, kterými si děti mohou svůj vlastní kartáček ozvláštnit, a také zábavné video animaci, která dětem jim blízkou formou ukazuje, jakým způsobem si správně čistit zuby. Děti se tak na čištění zubů mohou těšit. V balení se nacházejí hned 3 vyměnitelné hlavice, z toho 2 typu Small a jedna typu Medium, takže kartáček může používat více dětí. Opět tu máme automatický časovač i šetrnou sonickou technologii SonicTrue, která využívá principu jemných vibrací, ale tentokrát i barevné LED podsvícení.

Na podobné bázi funguje i sonický kartáček TrueLife SonicBrush Kid G, jenž je přizpůsoben zoubkům dětí mezi 5 a 9 lety. Součástí balení jsou v tomto případě opět samolepky se zvířátky a znovu si k čištění můžete pustit i výukové video, díky kterému se děti budou na čištění zubů těšit. Automatický časovač kartáček znovu včas vypne. I k tomuto kartáčku dostanete přibalené tři hlavice, z toho 2 typu Small a jednu typu Medium. Ani u jednoho z kartáčků nebyly využity materiály BPA a ftaláty. Vodní krytí na úrovni IPX7 je samozřejmostí.

U kartáčku SonicBrush GL UV jsme se dotkli UV sterilizátoru, který si z nabídky značky TrueLife můžete koupit i zvlášť. Konkrétně se jedná o model TrueLife SonicBrush UV Sterilizer, který dentální hygienu posouvá na novou úroveň. Zařízení ničí 99,9 % všech bakterií a virů, k čemuž využívá UV-C záření. Použití sterilizátoru je přitom snadné – stačí pomocí tlačítka otevřít víko, vložit kartáček a víko zase zavřít. Proces sterilizace se spustí automaticky a po uplynutí tří minut se přístroj opět automaticky sám vypne. Sterilizátor je kompatibilní s většinou kartáčků a kartáčkových hlavic na trhu a díky kompaktnímu provedení a možnosti nabíjení přes USB kabel si ho můžete jednoduše vzít všude s sebou. Výhodou je, že proces sterilizace výrazným způsobem prodlouží život každého kartáčku nebo kartáčkové hlavice, které byste za běžných okolností museli měnit minimálně každé tři měsíce.

TZ

@RadekVyskovsky

Související příspěvky

Leave a Comment