Moto g100 má skener ve fotoaparátu

Moto g100 skener

Nová funkce, která je k dispozici všem uživatelům moto g100, jim umožňuje digitalizovat dokumenty a konvertovat jejich soubory Adobe PDF pouze v několika krocích.

Společnost Motorola oznámila, že k funkcím fotoaparátu se přidává novinka: režim skeneru. Režim skeneru, který už je k dispozici na zařízeních moto g100, usnadňuje používání digitalizace dokumentů přímo na smartphone.

Tato nová funkce pomáhá reagovat na nejnovější problémy, kterým se lidé v životě věnují. Rozmach hybridních kanceláří, práce a studia na dálku často znamená, že nemáme přístup k tradičnímu kancelářskému vybavení, jako je skener. Smartphone moto g100 vkládá tuto funkci do rukou uživatelů, ať už jsou kdekoli. Po připojení k Ready For, všestranné platformě, která zesiluje a rozšiřuje využití vašeho počítače na větších obrazovkách, je možné okamžitě skenovat jednotlivé snímky, což vám poskytne více prostoru na práci a zábavu.

Pokud chcete využít tuto možnost, otevřete aplikaci Fotoaparát a potáhnutím zprava doleva vstupte do režimu fotoaparátu a v části „Fotografie“ vyberte režim Skener. Potom nasměřujte fotoaparát na položku, která má digitalizovat, v případě potřeby ji přibližte a udělejte fotografii. Po dokončení digitalizace mohou uživatelé upravit i kontrast a zlepšit tak vizualizaci výběrových možností „Originál“, „Mono“ nebo „Vylepšené“ a v případě potřeby ořezat okraje podle pokynů a kliknutí na „upravit“.

Všechny digitalizované soubory se na usnadnění sdílení automaticky ukládají jako přípona .jpg. Soubory jsou přístupné prostřednictvím aplikace Google Fotky, které jsou k dispozici na všech smartphonech Motorola. Digitalizovaný soubor je také možné převést do formátu .pdf tak, že otevřete aplikaci Google Fotky, vyberete obrázek, potáhnutím nahoru získáte přístup k informacím o obrázku, zvolíte „Tisk“, kliknete na „Odeslat jako PDF“ ve „Vyberte tiskárnu“ a kliknete „ PDF “ na uložení souboru.

Další funkcí, kterou nabízí režim Google Skener, je funkce kopírování umožňující kopírování textu z obrázku. Stačí si vybrat obrázek, potáhnutím prstem nahoru získat přístup k informacím a kliknout na „Kopírovat text“. Potom vyberte klíčový text a kliknete na „Kopírovat text“.

TZ

@RadekVyskovsky

Související příspěvky

Leave a Comment