První MiniLED přichází do předprodeje

65“ LED televizor Philips 65PML9506

Společnost Philips TV & Sound zahájila v  České republice předprodej prvního MiniLED televizoru Philips, který zaujme vysokou kvalitou obrazu, čtyřstranným Ambilightem, konektorem HDMI 2.1 a nízkou latencí vhodnou pro gaming.

Lokálně ovládané podsvícení a vysoký jas

Model 9506 kombinuje lokálně ovládaná podsvícení se systémem Philips Micro Dimming Pro a vytváří lokální temnou černou s působivým špičkovým světelným výkonem 1500 nitů.

Barevná reprodukce je působivá díky vysoce kvalitnímu panelu VA se širokým pozorovacím úhlem a širokým barevným gamutem 95 % DCI-P3. Model 9506 využívá novou 5. generaci P5 s umělou inteligencí (AI) s detekcí filmu a integrací „inteligentního“ světelného senzoru, který přináší špičkovou obrazovou kvalitu.

Konektor HDMI 2.1 zahrnuje e-ARC, VRR pro 4K od 40 Hz do 120 Hz při působivě vysoké šířce pásma 48 Gb/s (4:4:4, 12 bitů), režimy AutoSync Premium Pro a Auto Game mode byly přidány k režimu Auto-Low-Latency. Jedná se tak o televizor vhodný pro hraní her na luxusně velké obrazovce.

K podpoře formátů HLG, HDR10 a HDR10+ přidávají modely 9506 také podporu funkce HDR10+ Adaptive. Ta kombinuje dynamická metadata HDR10+ s informacemi z okolních světelných podmínek a automaticky optimalizuje úroveň jasu pro každou jednotlivou scénu zvlášť.

Operační systém Android TV 10 zase umožňuje stahovat aplikace a hry, streamovat obsah z internetu nebo zrcadlit na televizor obsah z mobilního telefonu.

Ambilight, zvuk i design

Tento model má Ambilight ve své čtyřstranné variantě pro ještě působivější efekt a lepší ponoření se do děje.

Obraz doplňuje kvalitní 50W zvukový systém 2.1 se zadním basovým reproduktorem s patentovanou technologií trojitého prstence a čtyřmi basovými pasivními zářiči. Model 9506 také zahrnuje kompatibilitu DTS Play-Fi pro zvuk z více místností s vysokým rozlišením (multiroom).

Minimalistický design tohoto tenkého televizoru podtrhuje úzký kartáčovaný kovový spodní rámeček s kovovým horním a bočním rámečkem a kovovými nožičkami ve tvaru čepele.

Exkluzivní dárek ke všem předobjednávkám

K předobjednávce MLED televizoru Philips dostane zákazník ve speciální akci, která trvá do 18. 7., sluchátka Philips Fidelio L3 jako dárek. Jedná se o sluchátka pro znalce hudby a kvalitního zvuku. Tato sluchátka nabízejí vyladěné velké 40mm měniče, aktivní potlačení hluku s 4 mikrofony, připojení přes Bluetooth 5.0 s kodekem Qualcom aptX HD případně možnost připojení přes Hi-Res kabel.

To vše v exkluzivním designovém provedení, které ocenili i porotci vyznamenáním Red Dot 2020. Konstrukci sluchátek vévodí použití kvalitních materiálů, jako je kov a zodpovědně získaná kůže od známého dodavatele, společnosti Muirhead.

Sluchátka mají výdrž 35 hodin hraní hudby, případně 30 hodin se zapnutým ANC.

Zákazníci si mohou 65palcový model s označením 65PML9506 předobjednat u vybraných obchodních partnerů již nyní za doporučenou maloobchodní cenu 59 999 Kč. Od 1. 6. do 18. 7., kdy předprodej probíhá, navíc zákazník dostane k televizoru hodnotný dárek – exkluzivní náhlavní sluchátka Philips Fidelio L3 s aktivním potlačením hluku v hodnotě 9 799 Kč zdarma.

TZ

@RadekVyskovsky

Související příspěvky

Leave a Comment