Spotřebiče v rustikálním stylu

rustikální spotřebiče_antracitová

Nové vestavěné trouby, varné desky nebo volně stojící sporáky, mají sice rustikální design, skrývají v sobě ale nejmodernější technologie a funkce. Rustikálním interiérům sluší tradiční materiály, jako je dřevo, cihla a kámen – a také umírněná neutrální barevnost. Nic nezkazíte nestárnoucí bílou, neutrální smetanovou nebo pískovou; velmi elegantní je i holubičí šeď. K této škále se v kuchyni ideálně hodí rustikální spotřebiče v nadčasové antracitové barvě (tedy tmavě šedé) nebo v barvě jasmínu (což je sytější smetanová barva). Z jakých novinek tedy můžete vybírat?

WTA C 8411 SC OWVestavná trouba, která připomíná tradiční pec. Má zaoblený tvar trouby, stejně jako oblé křivky skla ve dvířkách, madlo v barvě bronzu i ovládací knoflíky s centrálně umístěným hodinovým ciferníkem s funkcí minutky. Trouba má velký objem 73 l, který umožňuje souběžné pečení až na třech úrovních. Má osm funkcí včetně horkovzdušného režimu, pečení s kruhovým topným tělesem a grilem. Potěší pomalé a tlumené dovírání dvířek s trojvrstvým sklem, která jsou ještě aktivně ochlazována ventilátorem, aby se nikdo o dvířka nespálil. Novinka spadající do energetické třídy A je v nabídce v jasmínové a antracitové barvě a nese označení WTA C 8411 SC OW (jasmín) a WTA C 8411 SC AN (antracit). Součástí příslušenství jsou dva smaltované plechy a rošt.
Novinka stojí v obou barevných provedeních 11 990 Kč.

GMT 6422 OWSkvělým párovým spotřebičem k uvedené nové troubě, jsou designově a barevně sladěné varné desky se čtyřmi plynovými hořáky; jeden z nich je trojkorunkový. Nechybějí jí bezpečností ventily, které uzavřou přívod plynu v případě náhodného zhasnutí plamene způsobeného průvanem či přetečením vařené potraviny. Tradiční knoflíkové ovládání je vybavené integrovaným zapalováním. Desky mají šířku 59 cm a jsou osazeny dvěma robustními litinovými mřížkami, které umožňují plynule posouvat nádobí po desce, aniž by se převrhlo. Antracitový model má IS5G8MHJEoznačení GMT 6422 AN a jasmínový GMT 6422 OW.
Doporučená cena je u obou barevných provedení 5 990 Kč.

Volně stojící sporák má objem 60 litrů a pro její čištění lze využít systém Hydroclean – rozpuštění nečistot pomocí páry. Také sporák je v nabídce v jasmínové nebo antracitové barvě. Antracitový model má označení IS5G8MHA/E a jasmínový IS5G8MHJ/E. Oba spadají do energetické třídy A.
Doporučená cena je v obou případech 9 790 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment