Ručně vyráběná sluchátka pro náročné posluchače

T1 a T5

Ručně vyráběná sluchátka jsou určena náročným příznivcům poslechu hudby. Jsou koncipovány jako kabelová sluchátka s velkými náušníky přes uši a hlavovým mostem. Vysoce kvalitní kabely OCC 7N s konektory typu jack o průměru 3,5 mm, lze odpojit a vyměnit například za samostatně prodávané symetrické provedení.

Základem jsou měniče (reproduktory) Tesla, oceňované pro svůj zvuk s vysokou intenzitou, certifikací Hi-Res audio, vyrovnanou charakteristikou a mimořádně velkým frekvenčním rozsahem od 5 do 50 000 Hz. Jejich nová dvouvrstvá sendvičová membrána a velmi silný magnet, který je blíže cívce, zajišťuje ještě lepší vlastnosti při reprodukci od nejhlubších basů až po jasné výšky. Uvedené provedení nabízí optimální výkon ve spojení se všemi typy přehrávačů a zesilovačů.

Tato nová generace sluchátek T1 má oproti předchozí sérii kompletně černý design a impedanci sníženou na 32 Ohmů. Díky tomu lze tato sluchátka vybudit i běžnými přenosnými přehrávači a nevyžadují použití speciálních sluchátkových zesilovačů. T1 mají otevřenou konstrukci, velurové náušníky s paměťovou pěnou a jejich hmotnost je pouhých 360 gramů. Výhodou použité konstrukce a slabší izolace vůči okolnímu hluku je oproti zatlumeným sluchátkům přirozenější zvuk a vysoký komfort pohodlí při dlouhodobém poslechu.
Sluchátka T5 jsou díky uzavřenému provedení, dobrému zatlumení a koženkovým náušníkům vhodná i pro poslech na cestách. Při mobilním poslechu naráží uživatelé často na limit kvality zesilovačů a D/A převodníků zabudovaných ve smartphonech.

Nová sluchátka T1 a T5 jsou nyní k dostání na našem trhu, doporučená koncová cena obou modelů je 27 000 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment