Tři vysavače v jednom

Vysavač tři v jednom

Trend aku vysavačů roste. Zákazníci oceňují zejména flexibilitu spojenou s odpovídajícím výkonem. Nový vysavač staví na konceptu 3 v 1 a přináší kombinaci krásného designu, flexibilitu a extrémní sací sílu.

Základním prvkem celého vysavače je PowerUnit, která se skládá z motorové jednotky, zásobníku na prach a baterie s výdrží až 120 minut. Flexibilita celého systému spočívá v rychlém uzpůsobení potřebám vysávání. PowerUnit můžete umístit pod rukojeť pro snadné vysávání v nepřístupných místech pod nábytkem, nebo můžete sejmout elektrokartáč a sací sílu použít pro vysátí látkových povrchů a přikrývek. Jednotka PowerUnit funguje i samostatně, proto s ní pohodlně vysajete třeba i svůj vůz. Přesunutím těžiště dolů dokáže samostatně stát.

Celý systém běží na lithium-iontové baterii německého výrobce baterií Varta, přičemž zákazníci mohou volit hned ze sedmi modelových variant, kdy Triflex HX1 Pro vydrží v aktivním režimu vysávání až 120 minut. Ani v základním modelu však nejsou uživatelé ochuzeni o příkladnou výdrž, protože vysavač vydrží až 60 minut.

Vysavač lze bezpečně připevnit pomocí přiloženého držáku na zeď. Velkou výhodou je samostatné nabíjení baterie, kterou můžete z vysavače lehce odejmout a přenést ke vzdálené zásuvce. Díky změnám těžiště dokáže vysavač stát ve svislé poloze i samostatně, a to prakticky kdekoliv v domácnosti.

Technologie Vortex, má v kombinaci s výkonným elektrokartáčem vysoký výkon sání, a postará se o to, aby byly zachyceny i ty nejjemnější částečky. Díky této sací síle si můžete užít dokonale čistou domácnost. Vysavač se automaticky přizpůsobí nejrůznějším typům podlah, podle potřeby si sám upraví i výkon.

Jsou dostupná barevná provedení jako šedá se zlatorůžovou, černá se zlatorůžovou, rubínově červená se stříbrnou, lotosově bílá se zlatorůžovou nebo grafitově šedá se zlatorůžovou.

Vysavač můžete pořídit od 13 990 Kč

Související příspěvky

Leave a Comment