Péče o vlasy v zářivých barvách

gorenje_beauty_collection_hair_styling_set

S novou kolekcí spotřebičů pro péči o vlasy zvládnete jakoukoliv úpravu vlasů. Spotřebiče v nepřehlédnutelných barvách se snadno používají, jsou z kvalitních materiálů a jejich technologie chrání vaše vlasy, i když si je upravujete často.   

HD215PRFén na vlasy HD215PR, díky jejíž ionizační technologii budou vaše vlasy byly zdravé a krásné, bez ohledu na to, jak často si je upravujete. Ionizátor sbírá z okolního prostředí molekuly vody, přidává do nich záporné ionty, a vlastně tak neutralizuje kladný elektrický náboj přirozeně vznikajícími při sušení. Výsledkem ionizace je to, že vaše vlasy nepoletují, jsou lesklé a nelámou se. Fén o příkonu 2200 w nabízí tři teploty a dvě rychlosti vysoušení včetně foukání studeným vzduchem pro závěrečnou fixaci účesu. Je vybaven dvěma foukacími nástavci, očkem pro zavěšení, dostatečně dlouhou 2m šňůrou a vyjímatelným filtrem.

HC19PRKulma na vlasy HC19PR s keramickým povrchem, aby vlasy zůstaly zdravé a lesklé. Manipulaci usnadňuje chladná špička, otočný 2m kabel, očko pro zavěšení a stojánek. Kulma disponuje digitálně nastavitelnou teplotou v rozmezí 120-200 °C, která se zobrazuje na LCD displeji. A jakou teplotu zvolit, aby byl výsledek co nejlepší, a přitom byla úprava vlasů co nejšetrnější? Doporučené teploty úpravy jemných a poškozených vlasů jsou mezi 120 °C a 140 °C; u vlasů o střední tloušťce 150°C až 170 °C; u silných, vlnitých a nepoddajných vlasů odborníci doporučují teploty mezi 180 °C a 200 °C.

HS90BGŽehlička na vlasy HS90BG pro vyhlazený účes ze suchých vlasů je opatřena keramickým povrchem pro zdravé a lesklé vlasy. Teplota v rozmezí 150-230 °C  se nastavuje digitálně, pro přesnost se zobrazuje na LCD displeji. A jakou teplotu doporučují odborníci v závislosti na typu a stavu vlasů? U tenkých vlasů je ideální použít teplotu mezi 150 °C a 170 °C; u středně silných vlasů teplotu mezi 170 °C a 200 °C; pro silné vlasy odborníci doporučují teplotu mezi 200 °C a 230 °C.

HTS03BGCestovní fén a žehlička na vlasy HTS03BG značky Gorenje, jsou pomocníci na cesty v praktickém skladném provedení. Fén o příkonu 1200 w je vybaven dvěma stupni sušení (poloha 1 pro teplé a jemné sušení, poloha 2 pro horké a intenzivnější sušení),  sklopným držadlem a nástavcem pro usměrňování proudu vzduchu. Žehlička na vlasy je opatřena keramickým povrchem pro šetrnou úpravu suchých vlasů. Oba spotřebiče fungují v elektrických sítích s napětím 220-240 V. Mají praktické očko pro zavěšení.

Související příspěvky

Leave a Comment