Neobvyklá, futuristická klávesnice

Klávesnice EVOLVEO GK700

Novinka v nabídce klávesnic značky EVOLVEO se svým futuristickým designem a použitými materiály odlišuje již na první pohled od běžných klávesnic aktuálně nabízených na trhu. Klávesnice má kovové tělo, což zaručuje pevnost, odolnost i stabilitu. Atraktivní design je podpořen neonovým podsvětlením ve čtyřech volitelných režimech s možností regulace intenzity.

Klávesnice EVOLVEO GK700 je určena nejen pro běžné každodenní používání, má navíc dvanáct multimediálních kláves a díky hernímu režimu, který změní odezvu kláves ze 62 ms na 21,4 ms, odvede vynikající práci i při hraní náročných počítačových her. Spodní část kovového těla klávesnice je osazena gumovými podložkami, které zvyšují stabilitu klávesnice a brání nechtěnému klouzání po stole. Nápadité řešení výseků v kovovém těle klávesnice vytváří i držák na mobilní telefon. Mezi designové vychytávky patří i opletený kabel USB připojení s pohodlnou délkou 1,8 metrů.

Dostupnost a cena

Klávesnice EVOLVEO GK700 je dostupná prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců za 469 Kč včetně DPH.

Související příspěvky

Leave a Comment