Dostupný smartphone s velkým IPS displejem

myPhone FUN 7 LTE KANKRY

Značka myPhone uvádí dostupný smartphone s velkým IPS displejem a rychlým LTE modemem pro surfování na internetu a sociálních sítích. Velká kapacita baterie pak umožňuje vícedenní výdrž na jedno nabití.

myPhone FUN 7 LTE přichází v konstrukci se zaoblenými boky pro příjemné držení a používání. Velký dotykový displej o velikosti 5,4 palců nabízí skvělý obraz díky použité IPS technologii, a to za všech světelných podmínek. Moderní poměr stran 18:9 u displeje pak zajišťuje dokonale stylový vzhled telefonu s minimálními rámečky po stranách. Současně napomáhá pohodlnému ovládání a rolování obrazu jednou rukou. Pro obsluhu systému se nabízí dotyková tlačítka pod displejem, jejichž decentní provedení ladí ke zcela hladké přední straně mobilu.

FUN 7 LTE je dokonale připraven na mobilní zážitky při prohlížení multimédií i surfování. Díky podpoře rychlých datových sítí LTE si uživatelé vychutnají streamovaná videa, procházení Facebooku, Instagramu, Youtube a dalšího atraktivního obsahu. Samozřejmostí je podpora protokolů 2G a 3G, s FUN 7 LTE můžete díky dual SIM používat v jednom telefonu současně soukromé i pracovní číslo, budete tak vždy k zastižení.

Novinka využívá operační systém Android 8.1 Oreo s certifikací GMS pro stahování a instalaci ověřených a bezpečných aplikací z obchodu Google Play. Telefon vyniká rychlou odezvou Androidu, kterou zajišťuje 4jádrový procesor MediaTek a operační paměť 2 GB RAM. Výkonný hardware a velký displej, to je ideální spojení pro hraní mobilních her, ale také pro pohodlné každodenní používání pro komunikaci.

Na svoje si přijdou fanoušci mobilního fotografování, na zadní straně je totiž připraven pohotový 8Mpx snímač s automatickým ostřením a LED bleskem. Vepředu jej pak doplňuje 2Mpx selfie kamera, fotky a videa se ukládají do 16GB vnitřního úložiště. Kapacitu paměti lze pohodlně rozšířit dokoupením podporované microSD karty. Výdrž na jedno nabití déle než den? Pro FUN 7 LTE to není problém, dostatek energie se nachází v akumulátoru s velkou kapacitou 2 500 mAh.

Ceny a záruka

Telefon je nyní dostupný v prodeji za doporučenou cenu 2 290 Kč, ve variantách s černým nebo modrým zadním krytem. Na myPhone FUN 7 LTE se vztahuje záruka 24 měsíců.

Související příspěvky

Leave a Comment