Osobní trenér

Osobní trenér KANKRY

„Nehrb se!“ „Seď rovně!“ Kdo z nás v mládí neslyšel alespoň jednou takové povely? Všichni asi víme, jak nám to bylo nepříjemné a místo poslušnosti to v nás vzbuzovalo vzdor. Ještě nyní si živě vybavuji každé dloubnutí, které bylo vždy precizně načasováno mými nejbližšími, aby udeřilo v nejméně střeženou chvíli a připomnělo mi, jak nezdravě opět stojím. Občas jsem si říkala, že to snad dělají naschvál. Co bych dnes dala za to, kdyby mě během psaní u počítače občas někdo dloubl do zad, abych se narovnala.

Zjistila jsem však, že takové dloubání do zad je v dnešní moderní době možné nahradit mnohem příjemnější záležitostí, která je navíc i elegantní. Jedná se o speciální triko švédské výroby, které vám díky zabudovanému systému hlídá zdravé držení vašeho těla. V oblasti zad má tenký a lehký panel, který vás upozorní okamžitě, jakmile se dostanete do polohy, která vašemu tělu škodí. Jednoduše vám bude triko nepohodlné a bude vás tím nutit se narovnat. Působí v oblasti zad, ramen a šíje. To má vliv i na střed těla, který ve správném postoji přirozeně a nenásilně zpevňujete. Že máte správné držení těla poznáte tak, že vám oblečení bude zase pohodlné a příjemné. Žádný křik, žádné dloubání. Prostě nenápadné, ale jasné upozornění, že si situace žádá změnu vašeho postoje.

Oproti jinému sportovnímu oblečení je toto příjemné a volné, takže s v něm cítíte velmi komfortně. Můžete jej nosit i mimo sportovní aktivity a plně využívat jeho „podpory“.

Co vy na to? Hodilo by se vám takové šikovné a chytré triko se švédskými kořeny?

Autorka: Katka Volková

Související příspěvky

Leave a Comment