Voda do kapsy?

biodegradable and edible water pouches

Být „eko“ nemusí být vždy lehká záležitost. To myslím doslova. Například voda. Nechceme plasty, tak si koupíme skleněnou lahev či z eko plastu. Je vcelku malá a skladná, ale něco váží. Tak je nutné tomu přizpůsobit naše doplňky, abychom lahev měli v čem nosit. Nakonec zjistíte, že při všem tom ekologickém uvažování se občas pěkně pronesete. Ale nevadí, pro přírodu cokoli. 😊

Umíte si představit, že na vodu nepotřebujete sklenici ani láhev, a i tak ji máte kdykoli po ruce? S naprostou lehkostí, řekla bych. No ano. Stačí mít unikátní novinku. Je to průhledné pouzdro z mořských řas, které se pohodlně vejde do dlaně. Je měkké a pružné, ale zároveň velmi odolné. Čerstvá voda je v něm bezpečně uzavřena. Až vás přepadne žízeň, stačí vložit pouzdro do úst a rozkousnout. Je celé vhodné k jídlu a naprosto neškodné. Pokud ho ovšem nechcete spolknout, můžete vodu „vycucnout“ a o prázdné pouzdro se již nestarat. Celé se rozloží od 4 do šesti týdnů.

Výborné je pro ty z vás, kteří rádi běháte, trénujete nebo se účastníte maratonů. Myslím, že tuto praktickou maličkost ocení úplně každý. Máte chuť to vyzkoušet?

Autorka: Katka Volková

Související příspěvky

Leave a Comment