Obuv podle nálady

ShiftWear

Každá žena a leckterý muž ví, že sehnat esteticky vhodnou a padnoucí obuv přímo pro naši nožku, není vůbec lehká věc. Obuv není jen nějaká nezbytná nutnost. Je důležité, aby dobře seděla na noze, my se v ní cítili dobře, a ještě aby opravdu dobře vypadala. Dámy, řekněte sami, k čemu jsou nám boty, které se nehodí k žádnému oblečení? Také to znáte? Ten úžasný pár bot, který spatří denní světlo jen dvakrát do roka, protože k němu máme jen jedny vhodné šaty? Zbytek roku tráví v našem tmavém botníku a aspiruje na světový rekord v pobytu ve tmě.

Co kdyby existoval způsob, jak obuv přizpůsobit našemu šatníku a dokonce i momentální náladě? Věřte nebo ne, takový pár bot existuje. Na své si přijdou i muži, neboť tato obuv je spíše sportovní, ale změnou designu z ní uděláte obuv vhodnou i k šatům. Hned vysvětlím, v čem spočívá ten zázrak.

První podmínkou je smartphone, kde naleznete aplikaci k umožnění kontaktu a stahování/nahrávání obsahu. Tu propojíte se speciální destičkou umístěnou po stranách bot. Je ohebná, přizpůsobivá a odolná proti vlhku i nižším teplotám. Jednoduše si zvolíte takovou estetickou úpravu, která se hodí k dnešnímu dni, vaší náladě nebo oblečení. Může to být obrázek nebo i video. Záleží jen na vás, na co právě máte chuť.

Obuv je voděodolná, pevná, lze ji vyprat i v pračce a baterie jsou eco-friendly 😊 Dobíjejí se chůzí. S každým krokem se jejich kapacita zvyšuje. Čím víc boty nosíte, tím častěji a lépe můžete využít estetické přizpůsobení. Je to takový minimalismus i v našem botníku. Jeden pár bot a nekonečně mnoho variant. Jaký motiv byste nosili nejraději?

Katka Volková

Související příspěvky

Leave a Comment