Speciální edice k Far Cry 5

FARCRY 5

V rámci tří sladěných balíčků bude k dispozici celkem pět nejnovějších periferií spolu s digitální kopií standardní verze herní novinky Far Cry 5.

Společnost Trust, výrobce širokého spektra příslušenství pro digitální zařízení, uvádí na trh ve spolupráci s herním vývojářem Ubisoft speciální edice svých produktů. V nejnovějším pokračování série Far Cry 5, kde náboženský fanatik Joseph Seed ovládl dosud poklidnou oblast amerického státu Montana, mají hráči za úkol vést odpor proti nastolenému režimu a osvobodit obyvatele od násilnických praktik kultovního vůdce. U příležitosti uvedení této novinky připravili Trust a Ubisoft ojedinělou nabídku herního příslušenství nabízeného spolu s herním kódem.

K dispozici je komplet headsetu Trust GXT 354 Creon, myši Trust Heron a limitované edice podložky pod myš s exkluzivním motivem hry. Další balíček tvoří sluchátka Trust GXT 344 Creon, myš Trust Laban s RGB podsvícením a podložka pod myš s tématem hry. A konečně třetí variantou je kombinace s pohodlným herním křeslem Trust Ryon.

Související příspěvky

Leave a Comment