Mega monitor pro hráče se 65palcovou obrazovkou

Predator-Big-Format-Gaming-Display

Mimořádně velký 4K HDR herní monitor se může pochlubit integrovanými streamovacími funkcemi Nvidia Shield.

Na právě probíhajícím veletrhu CES v Las Vegas představil Acer svůj 65″ velkoformátový monitor Predator Big Format Gaming Display s Nvidia G-Sync přinášející pro hraní her skutečně velkou zobrazovací plochu. Tento mimořádně velký herní monitor Predator vychází se stejných specifikací, kterými se mohou pochlubit jeho menší bratranci a má integrovány streamovací funkce Nvidia Shield, aby mohl přehrávat filmy a televizní pořady v ohromujícím rozlišení 4K HDR.

65″ monitor Predator Big Format Gaming Display (BFGD) se může pochlubit nekompromisními herními specifikacemi, které od herních monitorů Predator uživatelé očekávají. Využívá technologii Nvidia G-Sync s variabilní obnovovací frekvencí, která poskytuje mimořádně plynulé hraní bez trhání a roztrhávání obrazu, stejně jako extrémně nízkou latenci při rozlišení 4K a obnovovací frekvenci 120 Hz. Plné pole přímého podsvícení přináší špičkový jas až 1000 cd/m2 a lokální stmívání poskytuje vyšší kontrast, hlubší úrovně černé a světlejší úrovně bílé barvy.

Predator BFGD má integrovány funkce Nvidia Shield, takže hráči mohou snadno přepínat mezi herními a jinými formami zábavy. Přibalený dálkový ovladač a herní ovladač umožňují snadné ovládání a přístup k filmům a televizním pořadům z nejpopulárnějších streamovacích aplikací. Vše lze ovládat hlasem díky podpoře asistenta Google Assistant, který rovněž umožňuje ovládání chytré domácnosti.

Variabilní obnovovací frekvence u technologie G-Sync odpovídá obnovovací frekvenci obrazovky, aby bylo dosaženo skutečné frekvence jako u zdroje signálu, takže je video obsah prezentován tak, jak režiséři původně zamýšleli, že má být viděn.

-LiM

Související příspěvky