Smartphony s novými možnostmi

KANKRY

Smartphony Moto Z spolu s doplňky Moto Mods uživatelům využívat chytré telefony zcela novým způsobem. Rodina Moto Mods se nyaní rozšiřuje o další modely. Nová generace produktů přináší uživatelům další způsoby, jak přeměnit jejich smartphone.

Moto Z2 Play: tenčí, lehčí a rychlejší

S tenčím a lehčím designem a vyšším výkonem přináší druhá generace smarphonu Moto Z2 Play všechny důležité vlastnosti chytrého telefonu spolu s modularitou Moto Mods.

Celokovová konstrukce propůjčuje telefonu Moto Z2 Play nejen skvělý vzhled, ale také dostatečnou odolnost pro každodenní výzvy. O ostrý obraz se za každých okolností postará 5,5palcový Full HD Super AMOLED displej. S výkonným 2,2GHz osmijádrovým procesorem a až 30hodinovou výdrží na baterii bude mít smartphone dostatek energie provázet vás po celý den a ještě o trochu déle. S pokud náhodou zapomenete telefon přes noc nabít, stačí jej připojit k nabíječce a za 15 minut máte dostatek energie na dalších 8 hodin používání.

Díky kombinaci automatického ostření s technologií duálního pixelového ostření získáte s telefonem Moto Z2 Play jasnější a ostřejší snímky i při nízkém osvětlení. Nová generace laserového automatického ostření zvýšila dosah až na 5 metrů, takže můžete zaměřit třeba i trojnásobně vzdálené objekty ve velmi tmavém prostředí. Spolu s 5Mpx předním fotoaparátem a dvojbarevným bleskem budete vypadat skvěle na všech snímcích ve dne i v noci.

Moto Z2 Play přináší také softwarové doplňky Moto Akce. Funkce Noční Diplej večer automaticky nastaví měkčí tón podsvícení displeje, čímž redukuje tzv. modré světlo, které může narušit váš spánek. Nové povely ve funkci Moto Hlas vám umožní rychle získat přehled o předpovědi počasí nebo událostech v kalendáři a zároveň dokážou spustit jakoukoliv aplikaci bez nutnosti telefon odemknout nebo se jej vůbec dotknout.

Upravená čtečka otisků prstů umožňuje jednoduchý pohyb mezi okny obrazovky. Při tahu prstu doleva se vrátíte v prohlížení o krok zpět, pohyb vpravo otevře přístup k naposledy použitým aplikacím, poklepáním se vrátíte na domovskou obrazovku a při dlouhém stisknutí telefon jednoduše uzamknete. To vše bez tlačítek, které by blokovaly místo na displeji.

Mimořádné vlastnosti telefonu Moto Z2 Play je možné kdykoliv a kdekoliv ještě znásobit s použitím doplňků Moto Mods.

Moto Mods: rozšiřte možnosti svého telefonu

Doplňky Moto Mods se staly synonymem pro jednoduché rozšíření vlastností chytrého telefonu. Rodina těchto zařízení se nyní rozrůstá o další modulární doplňky, které přinášejí ještě více možností, jak jednoduše vylepšit váš smartphone.

Změňte způsob hry

Získejte plnou kontrolu nad mobilními hrami s pomocí doplňku Moto GamePad. Toto nové příslušenství vám umožní změnit smartphone Moto Z na herní konzoli během vteřiny. Vylepšete své herní výsledky díky joysticku, směrovému ovladači a čtyřem akčním tlačítkům. Se zabudovanou 1035mAh baterií zvládnete porazit soupeře kdekoliv a kdykoliv.

Kvalitní zvuk ve vteřině

První verze přídavného reproduktoru JBL SoundBoost pomohla uživatelům rozjet tu pravou zábavu. Druhá generace JBL SoundBoost 2 jim pomůže užívat si party až do rána díky mimořádně kvalitnímu zvuku a až 10hodinové výdrži na baterii. Díky vodoodpudivému povrchu zábavu nepřekazí ani rozlité pití.  Zařízení je dostupné v červeném, modrém a černém provedení s propracovanější povrchovou úpravou pro lepší držení. Doplněk je navíc kompatibilní s novou aplikací JBL EQ.

Ještě lepší zážitky si užijete také s novou aplikací My JBL SoundBoost 2, která vám umožní nastavit si zvuk externího reproduktoru přesně podle vašich představ. Ať už budete poslouchat hudbu, sledovat filmy nebo živý sportovní přenos, zabudovaný stojánek reproduktoru se postará o ještě lepší zvukový zážitek.

Rychlé nabíjení TurboPower

Vyberte si způsob získání energie s doplňkem Moto TurboPower Pack. Ten může sloužit jako power banka, která klade důraz na maximální výkon a dodá vašemu smartphonu energii na celý další den používání. Nebo doplněk využijte pro rychlé nabití celého telefonu. Jakmile se Moto TurboPower Pack vybije, stačí ho připojit k elektřině a během 20 minut jej nabijete na 50 % kapacity.

Stylově a s energií

Zbavte se dobíjecího kabelu a spolu s ním i nepořádku díky doplňku Moto Style Shell s bezdrátovým nabíjením. S tímto doplňkem můžete svůj telefon Moto Z jednoduše bezdrátově nabít s pomocí až 10W zdroje. Díky různým povrchovým úpravám navíc bude telefon vždy ladit s vaším vlastním stylem.

Cena a dostupnost

Smartphone Moto Z2 Play je na našem trhu dostupný za cenu od 12 499 Kč s DPH.

Moto GamePad je na českém trhu dostupný za cenu od 2 499 Kč s DPH. Druhá generace reproduktoru JBL Soundboost 2 je k dispozici za cenu od 2 999 Kč včetně DPH. Doplněk Moto TurboPower je na našem trhu dostupný za cenu začínající na 2 799 Kč s DPH. Moto Style Shell je pak k dispozici za cenu od 1 199 Kč včetně DPH.

Autor: Petr Smolník, šéfredaktor

Související příspěvky