Židle, co se vám dokonale přizpůsobí

KANKRY

Rakouská nábytkářská společnost Wiesner-Hager zařadila do své nabídky otočnou kancelářskou židli, která poskytne dokonalé pohodlí jakékoli postavě. Židle poi je kombinací atraktivního současného designu a promyšleného ergonomického řešení, které umožňuje její maximální variabilita.

Každý si tak snadno vybere variantu, která mu bude nejlépe vyhovovat: k dispozici jsou například různé varianty područek, opěrka šíje, stavitelná bederní opěrka či antistatická úprava čalounění. Samozřejmostí je možnost nastavení výšky a sklonu sedáku tak, aby se komfortně sedělo drobné i vysoké osobě různé tělesné váhy (postranně ovládaný pružinový mechanismus lze nastavit na hmotnostní rozmezí 45–120 kg).

Elegantní skořepina se vyrábí v bílé a černé barvě, síťovina opěrky zad v odstínech od bílé přes pastelově či antracitově šedou až po černou. Čalounění je v nabídce v několika variantách včetně výrazných barev, jako je oranžová či modrá. Díky této široké barevné škále je poi kouskem, který dodá jedinečný styl klasičtějším i těm nejmodernějším kancelářským prostorám. Série poi obsahuje také konferenční židle a židle s pružnou podnoží, které najdou široké využití nejen v kancelářích, ale například i v konferenčních či školicích místnostech.

Dostupná cena od 15 391 Kč.

-LiM

 

Související příspěvky