Tlačítkové telefony jsou stále v oblibě

KANKRY

Změna designu, barevného provedení u dvou tlačítkových telefonů řady EasyPhone a přidání nových funkcí: to jsou novinky v nabídce společnosti Evolveo.  

Tyto telefony díky svým hlavním vlastnostem – jednoduché tlačítkové ovládání, velká písmena a číslice na displeji a SOS tlačítko – oslovují cílovou skupinu seniorů, kterým tyto telefony poskytují pohodlný a snadný přístup do současného digitálně propojeného světa. Ovšem, nemylte se, takové telefony vyžaduje i spousta lidí, kteří se pohybují v byznysu, především pak v outdoorovém prostředí. Jak důvod uvádějí tito pracovníci především spolehlivost takových telefonů, dlouhou výdrž na baterie i v ostrém provozu a možnost snadno a spolehlivě je ovládat jednou rukou.

Oba tlačítkové modely EasyPhone (v červené barvě) a EasyPhone XD (v bílé) mají české menu a ovládání, FM rádio s integrovanou anténou v telefonu, není tedy nutné mít sluchátka, dále samostatné tlačítko svítilny, hlasitý reproduktor i slot pro SD kartu, podporují přehrávání hudebních souborů, umožňují Bluetooth připojení, mají diktafon a nabízejí až 300 hodin v pohotovostním režimu. Oba telefony se nabíjejí prostřednictvím praktického stojánku, který je součástí dodávky.

Model EasyPhone XD má navíc větší displej s vyšším rozlišením, fotoaparát se samostatným tlačítkem a 3 samostatná tlačítka pro rychlé vytáčení předvolených kontaktů. Ke všem kontaktům je možné přiřadit fotografie.

Tlačítkové telefony Evolveo EasyPhone jsou dostupné prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. U modelu Evolveo EasyPhone je doporučená koncová cena 779 Kč včetně DPH a u modelu EasyPhone XD 949 Kč včetně DPH.

 -LiM

Související příspěvky