Prestižní ocenění Red Dot Design Award pro headsety

KANKRY

Kompletní řada headsetů Arctis od předního světového výrobce herních periferií SteelSeries, získala prestižní ocenění Red Dot Design Award: Product Design 2017.

Red Dot Design Award uděluje od roku 1954 Design Zentrum v německém Essenu, které prostřednictvím komise složené z předních návrhářů, akademiků a novinářů vybírá nejlepší z tisíců každoročně přihlašovaných produktů z desítek zemí světa. Je považováno za přední ocenění z oblasti návrhu a inovací.

„Na každém rozhodnutí při vytváření headsetu Arctis je cítit vliv našeho dánského kulturního dědictví,“ říká Ehtisham Rabbani, SteelSeries CEO, a dodává: „Oceněná sluchátka staví na jednoduchosti, kvalitních materiálech pro maximální pohodlí a nových tvarech pro nadstandardní funkčnost. Tím vším boří tradiční stereotyp dnešních herních periferií.“

„Vítězové Red Dot jdou se svou strategií návrhů správným směrem,“ komentuje soutěž profesor Dr. Peter Zec, zakladatel a CEO společnosti Red Dot Award, a doplňuje: „SteelSeries si uvědomilo, že ekonomický úspěch jde ruku v ruce s dobrým a promyšleným designem, jehož vysokou kvalitu následně ocenila i naše komise.“

Kompletní řada headsetů Arctis je k dispozici za 99,99, 129,99, resp. 179,99 euro. Volitelné originálně navržené čelenky jsou nabízeny za 14,99 euro.

Autor: Petr Smolník, šéfredaktor

Související příspěvky