Solum Voice S – malý mikrofon pro speciální úkoly

Mikrofon Solum Voice S vyniká malými rozměry a pohodlným ovládáním, které je zajištěno dotykovým tlačítkem pro ztlumení, kolečkem pro ovládání citlivosti a výstupem jack pro sluchátka. Solum Voice S je také kompatibilní se všemi rameny Endorfy pro mikrofony, díky čemuž je vhodný i pro malé stoly.

Solum Voice S zabírá velmi málo místa, takže je ideální pro majitele malých stolů a digitální nomády, kteří hledají přenosné nahrávací zařízení. Kromě toho je opatřen protiskluzovou podložkou pro jisté a bezpečné umístění na stůl, navíc je kompatibilní se všemi rameny pro mikrofony Endorfy. To umožňuje pohodlnou práci a lepší využití místa na stole.

Bez ohledu na profesi nebo vášeň, vybavení musí uživateli vždy poskytovat vysokou kvalitu. Solum Voice S funguje v kardioidním režimu – zvuk tedy snímá hlavně zepředu, díky čemuž se skvěle hodí na schůzky se šéfem, dlouhé chatování s blízkými (včetně spoluhráčů) nebo hodiny nahrávání podcastů a vlogů.

Solum Voice S může být malý, ale stále má prostor pro podsvícený knoflík pro zvýšení citlivosti mikrofonu. Má také dva pěnové filtry – vnitřní a jeden aplikovatelný přímo na mikrofon (který je vzhledem ke svému tvaru UNIKÁTNÍ!) se štěrbinou pro dotykové tlačítko ztlumení, které vám umožní diskrétní ztlumení během konverzace. Solum Voice S má také jack výstup, takže po dlouhých hodinách v domácí kanceláři si můžete zapojit sluchátka a používat je pro monitoring nebo se rychle ponořit do své oblíbené hudby.

Solum Voice S, navržený s ohledem na fanoušky podsvíceného hardwaru, má barevný lem kolem knoflíku citlivosti, který odpovídá vzhledu pracovní stanice uživatele. Na výběr je několik předinstalovaných barev – stačí kliknout na knoflík a je to. Mikrofon je připraven na obdivné pohledy.

Připojení Solum Voice S je otázkou sekund, protože nepotřebuje žádný další software. Stačí jej připojit k počítači pomocí praktického kabelu USB-C a můžete mluvit s přáteli, nahrávat podcasty nebo volat rodině z celého světa.

Mikrofon je navíc kompatibilní s oblíbenými operačními systémy a zajišťuje výjimečnou kvalitu zvuku, ať už se připojíte k počítači, konzoli PS4, PS5 nebo smartphonu vybavenému konektorem USB-C a podporou OTG.

TZ

Související příspěvky

Leave a Comment