Vertikální ergonomická myš Lift

Vertikální bezdrátová ergonomická myš Lift

Vertikální bezdrátová ergonomická myš Lift přispívá ke zvýšení produktivity a snížení únavy při dlouhém sezení u pracovního stolu. Líbivý design s přirozenými tvary skvěle padne do malých až středně velkých rukou a dodává se ve třech barevných provedeních: růžové, smetanové a grafitové. Grafitová myš je v Severní Americe a Evropě k dostání také ve verzi pro leváky.

Vertikální ergonomická myš Lift je nejnovějším přírůstkem do řady Ergo společnosti Logitech a potvrzuje její snahu navrhovat produkty podle vědeckých poznatků a s ohledem na potřeby lidí. Během pečlivého vývoje prošla také několika koly uživatelského testování, na kterém se podílela laboratoř Ergo Lab společnosti Logitech, a získala schvalovací razítko od předních ergonomických institucí.

Tato jedinečná kompaktní myš má spoustu předností a špičkových funkcí k zvýšení produktivity a zároveň zajišťuje mimořádný komfort při práci za stolem. Díky měkkému gumovému povrchu a pohodlné opěrce pro palec nebudou uživatelé s menšíma rukama pociťovat námahu ani po mnohahodinové práci.

Konstrukce této myši se sklonem 57° umožňuje pravákům i levákům uvolněný úchop, snižuje tlak na zápěstí a zároveň podporuje přirozenější držení předloktí. Tiché magnetické kolečko SmartWheel nabízí přesný pohyb po jednotlivých řádcích i rychlé procházení dlouhých dokumentů. Myš Lift se dá snadno a rychle bezdrátově připojit k operačním systémům Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS a Android prostřednictvím technologie Bluetooth Low Energy nebo zabezpečeného USB přijímače Logi Bolt. S aplikací Logitech Flow si dokážete udržet celodenní soustředění a jednoduše pracovat až na 3 zařízeních s různými operačními systémy.

Nová ergonomická myš Logitech Lift bude v České republice k dispozici od 25. dubna 2022 za doporučenou maloobchodní cenu 1 999 Kč.

TZ

Související příspěvky

Leave a Comment