Herní mašina Acer Nitro 5

Herní notebooky už dávno nejsou tabu a dosahují velmi slušného výkonu i u těch nejnovějších výtvorů herního průmyslu. Společnost Acer se v oblasti herních notebooků pohybuje již dlouhou dobu a jedním z těch, které by vás mohly zajímat je Acer Nitro 5 s grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti.

Acer Nitro 5 hned na pohled dává jasně na odiv, že jde o herní mašinu, která se rozhodně nezalekne žádné pecky, kterou vývojářská studia vyprodukují. Červenočerný moderní design tohoto notebooku přímo vyzařuje sebevědomí a jistotu. Tento styl podporuje také podsvícená klávesnice, která vám při hraní v temnějším prostředí dodá styl i lepší orientaci.

Acer Nitro 5 GTX1650Ti top

Co se samotné výbavy notebooku Acer Nitro 5 týče, pod kapotou najdeme procesor Intel Core i5 desáté generace s ATComputersfrekvencí až 4,5 GHz a grafickou kartu NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti s níž budete i u těch nejnovějších herních pecek většinou dosahovat snímkové frekvence kolem šedesáti snímků za vteřinu. Počítač disponuje 8GB DDR4 operační paměti a pro ukládání vašich dat bude sloužit SSD disk s pamětí 256GB. Na své milované hry se budete u Acer Nitro 5 dívat na 15,6 palců velkém full HD LED displeji, který dosahuje obnovovací frekvence 144Hz a nebude vás tak v žádném ohledu omezovat.

Acer Nitro 5 GTX1650Ti side

Z hlediska konektivity se můžete těšit na rovnou 4 porty USB 3 (1x USB 3.1 Type-C, 1x USB 3.2 Gen. II. a 2x USB 3.2 Gen. I.) i HDMI 2.0 Acer logovýstup. V akci Acer Nitro 5 vydrží zhruba 9 hodin a je tak perfektně uzpůsobený na dlouhé cesty a tomu odpovídají také jeho rozměry a váha. Na šířku má 31 centimetrů, na délku 25 centimetrů a na výšku 2,3 centimetru. S váhou něco málo přes jeden kilogram na vás taky tento notebook rozhodně nebude vyvíjet žádné velké nároky po fyzické stránce.

Martin Havel

 

Acer Nitro 5 GTX1650Ti back

Související příspěvky

Leave a Comment