Devítitlačítková herní myš Surefire Eagle Claw

Herní myš je jedna z klíčových součástí vybavení každého hráče od strategií, přes střílečky až po RPG tituly. Vždy se na ni musíte na sto procent spolehnout. Nová herní značka Surefire nyní přichází s vlastní myší Surefire Eagle Claw, která má za úkol pomoci vám ukořistit co nejvíce kýžených vítězství.

SureFire Eagle Claw herní myšNa první pohled očividnou výhodou této myši je, že nabízí rovnou devět programovatelných tlačítek, s nimiž se neztratí ani v rukách hráčů her jako je například World of Warcraft, kde si nabindováním dovedností na myšku můžete výrazně usnadnit práci. Díky propracovanému softwaru jsou možnosti programování zcela otevřené vašim potřebám a můžete si tvořit i potřebná makra.

Software kromě samotného nastavení tlačítek funguje také pro upravování RGB podsvícení, které již tak elegantnímu designu s červenými prvky dodá ještě kousek vaší osobnosti a nechybí samozřejmě ani několik typů světelných efektů. Myš si tak můžete ozdobit nejen statickým světlem, ale třeba i pulzujícími barvami.

SureFire logoDalší klíčovou vlastností je u každé myši její rozsah DPI. Zde se pohybujeme od 600 do 3200 DPI, díky čemuž myš v pohodě poslouží při střílečkách, kde je nutná maximální přesnost i při hrách, kde se potřebujete kurzorem pohybovat co nejrychleji. Hodnoty DPI je lze měnit za běhu pomocí vyhrazeného tlačítka, které umožní s pomocí softwaru přepínat až mezi šesti různými hodnotami, které si sami zvolíte.

Související příspěvky

Leave a Comment