Inteligentní brýle NXTWEAR G s nositelným displejem

Inteligentní brýle NXTWEAR G

TCL NEXTWEAR G jsou brýle s nositelným displejem, které představují přenosné domácí kino, obrazovku pro hráče nebo displej zajišťující více soukromí při práci i zábavě doma nebo na cestách. Kombinují sofistikovaný skládací bezrámečkový design a zásluhou nízké hmotnosti se pohodlně nosí. Vyznačují se stylovým, reflexním tmavě černým povrchem a prémiovým vzhledem.

Chytré brýle nemají vlastní baterii, stačí je jen připojit přes USB kabel k notebooku tabletu nebo smartphonu. Uživatel tedy brýle může jednoduše využívat se zařízeními, která již vlastní.

Brýle jsou vybaveny duálním displejem Sony s rozlišením Full HD (1080p) a technologií Micro OLED. Díky tomu poskytují plnohodnotný zážitek z domácího kina s úhlopříčkou displeje 140 palců a poměrem stran 16:9. Brýle jsou transparentní a uživatel proto vidí nejen displej ale také své okolí jako s běžnými brýlemi.

Brýle NXTWEAR G jsou plně kompatibilní s více než 100 smartphony, hybridními zařízeními typu “2-v-1” i notebooky všech významných výrobců. Už příští měsíc se dostanou na vybrané trhy a postupně se začnou prodávat i v dalších zemích.

TZ

@RadekVyskovsky

Související příspěvky

Leave a Comment