Stylové smart hodinky TicWatch E3

TicWatch E3

Nejnovějším přírůstkem do rodiny chytrých hodinek TicWatch je model E3. Na novinku se mohou těšit i zákazníci na českém trhu, kde distribuci zajišťuje společnost elem6 s.r.o. Po TicWatch Pro 3 GPS se jedná o druhé hodinky s nejnovějším čipsetem Snapdragon 4100.

TicWatch E3 jsou nástupcem modelu E2 a zároveň nahrazují hodinky TicWatch C2+, které zůstanou bez nástupce. Oproti oběma zmíněným přístrojům se novinka může pochlubit vyšším výkonem a delší výdrží baterie o kapacitě 380mAh. Špičkové senzory umožňují uživatelům sledovat úroveň okysličení krve (SpO2), tepovou frekvenci nebo vyhodnocovat úroveň stresu. Více jak 20 předinstalovaných režimů pro cvičení pomůže s udržením kondice, monitor dechu ohlídá, jak jste na tom během fyzické zátěže nebo při spánku. K dalšímu standardnímu vybavení patří GPS navigace, WiFi, Bluetooth 5.0, nebo odolné tělo vůči prachu a vodě, což dokazuje certifikace IP68. Hodí se tak do deště i do bazénu.

S hodinkami lze i bezproblémově telefonovat. Precizně vyřešená konektivita umožňuje vyřízení hovoru bez nepohodlného hledání smartphonu. Notifikace zajistí integrovaný reproduktor nebo vibrace.

Většina funkcí je tak společných s modelem TicWatch Pro 3 GPS. Novinka má jen menší baterii a jeden displej. Nejvýraznějším rozdílem je však design, který jasně napovídá, kdo hodinky nejvíce ocení. Krásné zakřivené sklo v kombinaci s ultralehkým tělem s hmotností pouhých 32 gramů i možnost výměny řemínků je jasnou volbou pro aktivní lidi, kteří dbají o svůj vzhled a hledají stylový a zároveň vysoce kvalitní doplněk.

Displej o velikosti 1,4“ s rozlišením 360 x 360 pixelů poskytuje na první pohled přehled o veškerých požadovaných informacích, samozřejmostí je automatické nastavení jasu a také přepnutí přístroje do úsporného režimu, jakmile kapacita baterie klesne pod 5 procent. Výdrž přístroje na jedno nabití se tak může významně prodloužit. O plynulý chod modelu TicWatch E3 se pak stará 1GB paměť RAM.

Chytré hodinky TicWach E3 jsou špičkovým modelem pro sportovce, manažery i studenty. Pestrá škála funkcí tohoto malého přístroje ale může uchvátit kohokoliv. Doporučená maloobchodní cena byla stanovena na 5490 Kč.

TZ

@RadekVyskovsky

Související příspěvky

Leave a Comment