Robustní notebook pro společnosti, které potřebují silnější zabezpečení dat

Toughbook 33

Nejnovější model s 16 GB RAM (volitelně i 32 GB) a kapacitou nově také 512 GB (místo 256 GB), s použitím disku NVMe Opal SSD, který sám šifruje v reálném čase, uvolňuje kapacitu zpracování a nabízí vylepšenou ochranu dat pro průmyslová odvětví citlivá na informace, jako jsou pohotovostní služby, bezpečnostní a obranné složky.

Je určen organizacím, které vyžadují zvýšené zabezpečení dat. Na projektové bázi je k dispozici rychle odpojitelná jednotka SSD. Mezi další vylepšení patří nejnovější připojení WiFi (Intel Wireless 6 AX 201) a Bluetooth 5.1, a port USB Type-CTM s možnostmi dobíjení.

Zařízení s Windows 10 Pro obsahuje 12” duální kapacitní dotykový displej s rozlišením 1 200 cd/m2 QHD (2 160 x 1 440 pixelů) s poměrem stran 3:2, který je čitelný venku i na slunci, umožňuje psaní 10 prsty a dokonce i ovládání v rukavicích. Kromě toho je součástí také digitální pero IP55 pro pracovníky, kteří potřebují nejvyšší úroveň přesnosti psaní, kreslení nebo podpisu v nejnáročnějších povětrnostních podmínkách.

Díky odpojitelné klávesnici a 6 režimům použití, komplexní řadě průmyslových portů a daším možnostem přizpůsobení nabízí toto zařízení 2v1 pro mobilní pracovníky to nejlepší ze všech oblastí. Nový model TOUGHBOOKU 33 je odolný proti pádu z výšky až 150 cm a se stupněm krytí IP65 proti prachu a vodě je dostatečně přizpůsobené pro jakékoli venkovní prostředí.

Cena 2v1 notebooku začíná na 3 552 EUR + DPH a tabletu TOUGHBOOK 33 na 2 992 EUR + DPH.

Související příspěvky

Leave a Comment