Lednička, kterou neslyšíte

WHC20 T593_Lifestyle1_half

Nová řada vestavných ledniček s mrazákem, zajišťuje díky technologii Zen Inverter tichý chod po celý den, takže vás neruší chladnička, která je vlastně nepřetržitě v provozu a přesto se postará o uložené potraviny, aniž by vás zatěžovala ručním odmrazováním.

Tyto spotřebiče s mrazničkou umístěnou dole, patří do řady W Collection a dosahují hlučnosti pouhých 32 dB, tedy na úrovni šepotu. Jsou navíc vybavené odmrazovací technologií Total NoFrost, která zabraňuje hromadění kapek vody uvnitř spotřebiče a tvorbě ledu v mrazničce, a proto vás navždy zbaví neoblíbeného odmrazování.

WHC18 T573 (2)Inteligentní technologie 6. SMYSL využívá citlivé senzory a nepřetržitě udržuje teplotu a vlhkost uvnitř chladničky, aby udržela potraviny výrazně déle čerstvé. Reguluje i teplotní výkyvy v mrazničce – díky tomu si potraviny zachovají původní kvalitu i po rozmrazení. Rychle reaguje na jakékoliv změny vnitřního prostředí, třeba po otevření dvířek nebo vložení nákupu, a automaticky obnovuje optimální podmínky.

Různé potraviny potřebují odlišné podmínky skladování, aby si uchovaly svoji kvalitu. Proto najdete v nových chladničkách řadu boxů, oddílů, zásuvek a dalších úložných prostorů. Spolu s kovovým panelem MultiFlow v chladničce a rovnoměrnou distribucí chladného vzduchu v celém prostoru spotřebiče zajišťuje ideální podmínky pro dlouhodobé uchovávání různých druhů potravin v jejích nejlepší kvalitě.

Nová kombinovaná vestavná chladnička WHC18 T573, určená do skříně o šířce 60 cm a výšce 180 cm, poskytuje využitelný vnitřní objem 250 l.  Doporučená cena je 24 490 Kč.

Nová kombinovaná vestavná chladnička WHC20 T573, určená do skříně o šířce 60 cm a výšce 200 cm, poskytuje díky chytrému konstrukčnímu řešení využitelný vnitřní objem 280 l – o celých 10 % více, než jiné chladničky se srovnatelnými rozměry. Doporučená cena je 28 990 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment