Herní notebook s klávesnicí CHERRY MX

m15 R4 with CHERRY MX

Nový notebook m15 R4 je specifický hlavně díky své mechanické klávesnici s opravdu nízkými spínači. Podařilo se vyvinout klávesy s profilem 3,5 mm s komponentami z nerezové oceli. Konstruktéři se u mechanismu nechali inspirovat dveřmi ikonického sportovního vozu DeLorean vyklápěnými vzhůru, tzv. racčími křídly.

Mechanický spínač má zdvih pouhých 1,8 mm se samočisticím mechanismem testovaným na 15 milionů stisků. Přináší i konzistentní, jistý a přesný chod spínačů s dvoudílnou konstrukcí vršků kláves a zlatými kontakty. Vysoce citlivá hmatová odezva tlačítek s plnohodnotným zdvihem, nízkou aktivační silou a zřetelným zvukovým projevem. Klávesnice dokáže vždy správně zaznamenat všechny současně stisknuté klávesy, přičemž jejich počet není omezený. Hráči si mohou také přizpůsobit svůj notebook podle svého díky plně programovatelným klávesám pro makra a jasnému RGB podsvícení AlienFX pro jednotlivé klávesy, které nabízí až 16,8 milionů barev.

Tenký, ale výkonný notebook m15 se může chlubit výbavou pro hraní her, včetně mobilních procesorů Intel Core 10. generace a grafickými kartami až NVIDIA GeForce RTX 3080. Notebooky této řady jsou vybavené také technologií regulace napětí HyperEfficient, která výrazně prodlužuje výdrž, až 4 TB úložným prostorem, čtečkou micro-SD karet a rozhraním Thunderbolt 3, které umožňuje rychlé nabíjení podle standardu PD.

Související příspěvky

Leave a Comment