Profesionální displeje s vysokým jasem

IPS Displeje S1QH

Nové profesionální 4K displeje jsou určeny do výloh obchodů, pro maloobchody, ve firemních prostorech s ostrým slunečním světlem, například v atriích a vestibulech nebo v zasedacích místnostech s velkými prosklenými stěnami, kde by bylo sledování běžných displejů obtížné.

Stylové velkoformátové IPS panely SQ1H s úzkým rámečkem, budou k dispozici ve dvou rozměrech, s úhlopříčkou 75 a 86 palců. Disponují vysokým jasem 1500 cd/m² a 1200 cd/m², čidly jasu pro automatické přizpůsobování úrovně podsvícení podle vnějších světelných podmínek, s třemi možnostmi nastavení – silné, středně silné a slabé podsvícení. Displeje mají také režim pro dlouhou životnost, s jehož pomocí lze nastavit nižší intenzitu podsvícení, která podpoří prodloužení životnosti produktu.

Jsou vybavené funkcemi stávající řady SQ1, například HDR a emulaci BT.2020 a také 12segmentovou správu barev poskytující vizuálně podmanivý a barevně bohatý 4K obraz v nejširší škále kontrastů, jež upoutá pozornost kolemjdoucích.

Široká řada možností zobrazení a připojení, umožňuje rychlé a pohodlné sdílení prostřednictvím různých metod zajišťujících bezproblémové fungování i v budoucnosti, včetně funkce přehrávání 4K médií z USB a funkce Picture in Picture. Displeje také obsahují slot Intel SDM, který zajišťuje inteligentní vzájemnou spolupráci více zařízení. Slot lze používat pro řadu různých obchodních funkcí, například jako vestavěný počítač pro Digital Signage, terminál 12G-SDI pro televizní vysílání a zprávy a jako přijímač pro použití s novým bezdrátovým prezentačním systémem PressIT.

Na trhu budou k dispozici v březnu 2021.

Související příspěvky

Leave a Comment