Nové OLED, QNED Mini LED a NanoCell TV

OLED evo Gallery Stand

Nové OLED, QNED Mini LED a NanoCell televizory, nabízí spotřebitelům více možností. Řada C1 má velikosti od 48palcové verze, až po nový 83palcový model. Nový stojan Gallery Stand2 je alternativou k elegantnímu držáku Gallery Design, umístěnému pod omítku pro ty, kteří touží po větší flexibilitě při plánování interiéru.

Modely mají nejnovější inteligentní procesor, která využívá hluboké učení k vylepšení upscalingu, takže obsah jakékoli kvality vypadá na velkých displejích perfektně. Obsahuje technologii AI Picture Pro, která rozpoznává objekty na obrazovce, jako jsou tváře a těla, rozlišuje mezi popředím a pozadím a zpracovává každý objekt samostatně, aby byl obraz více trojrozměrný. Díky schopnosti detekovat žánr obsahu, procesor dále optimalizuje kvalitu obrazu, množství světla ve scénách a okolní podmínky v různých zobrazovacích prostředích. Navíc obsahuje novou verzi technologie AI Sound Pro, která se pro rok 2021 může pochlubit zásadními vylepšeními.

OLED televizory nabízejí intuitivní uživatelské prostředí, díky aktualizované platformě webOS pro Smart TV. Poskytuje rychlejší přístup k aplikacím a jednodušší vyhledávání obsahu s ještě lépe přizpůsobenými doporučeními. Ve spojení s vylepšeným dálkovým ovladačem Magic Remote, který obsahuje klávesové zkratky pro oblíbené poskytovatele obsahu, nabízí snadnější ovládání a navigaci.

Díky technologii samosvítících pixelů, nabízejí panely řady 2021 dokonalou černou. Televizory podporují technologie Dolby Vision IQ a Dolby Atmos, které diváka zcela vtáhnou do děje.

Pro rok 2021 jsou vybaveny novými funkcemi, jako je Game Optimizer, s 1milisekundovou odezvou, nízkým zpožděním na vstupu a čtyřmi HDMI porty, podporujícími nejnovější specifikace.

Dále podporují rozhraní HDMI 2.1, s vylepšeným zpětným zvukovým kanálem (eARC) a automatickým režimem nízké latence (ALLM), a to v rámci celých produktových řad.

Nejnovější soundbary, navržené tak, aby ladily s novými modely OLED TV, mají vnější část  vyrobenu z recyklovaných materiálů, zatímco obal je navržen tak, aby je chránil i bez použití bloků z pěnového polystyrenu.

Související příspěvky

Leave a Comment