Elegantní dřevěný bezdrátový reproduktor

LAMAX Soul1

LAMAX uvedl nedávno na trh bezdrátový reproduktor LAMAX Soul1, který má kromě velmi vydařeného vzhledu, kde dominují prvky ze dřeva, také solidní výkon 35 W.

Bezdrátový reproduktor ve stylovém retro designu s dřevěnými a textilními prvky výdrží na baterku až 12 hodin (Li-Ion s kapacitou 4400 mAh), Bluetooth 4.2 s dosahem do deseti metrů, podporou AUX přes 3,5 mm jack a možností přehrávat tracky i z MicroSD karty, se zabudovaným mikrofonem pro volání handsfree, a funkcí True Wireless Stereo pro připojení dalšího reproduktoru. Reproduktor nabijete za 3 hodiny. Váží necelých 1400 gramů.

O skvělý zvuk se starají stereo reproduktory doplněné aktivním subwooferem pro silné basy. Díky dřevěné přední straně tenhle elegantní kousek skvěle zapadne do každého interiéru. Telefon se během vteřiny připojí přes Bluetooth. Pokud ale reproduktor není více jak deset minut spárován, sám se vypne a tím šetří energii. S funkcí TWS (True Wireless Stereo) lze bezdrátově připojit i druhý reproduktor LAMAX Soul1, a tím ještě zvýšit výkon hudební produkce.

Přední strana s dřevěným dekorem dává reproduktoru retro nádech a image větších sound systémů. Boky obepíná tkanina, díky které tělo skvěle padne do ruky. Vrchu reproduktoru vévodí bílá ovládací tlačítka kontrastující s černým povrchem. Proto ať postavíte LAMAX Soul1 kamkoli, pozornost si získá všude.

 

Související příspěvky

Leave a Comment