Mobilní tiskárna Canon SELPHY Square QX10

Canon SELPHY Square QX10

Canon logoŽádné propojky, žádné kabely, to je praktická a vysoce kvalitní mobilní tiskárna SELPHY SQUARE QX10. Pokud patříte mezi ty, kteří si své fotografie ještě tisknou, oceníte, co všechno tahle malá tiskárna dokáže.

Fototiskárna SELPHY SQUARE QX10 tiskne kvalitní snímky o rozměrech 68 × 68 mm (2,7 × 2,7 palce) na kvalitní papír s popisovatelným okrajem technologií sublimačního tisku s bohatými, zářivými barvami a detaily, které přetrvají, jak výrobce uvádí, až 100 let.

Sady inkoustových kazet a papíru SELPHY se dodávají s množstvím inkoustu a papíru přesně odpovídajícím počtu fotografií, které chcete vytvořit, takže lze inkoust i papír snadno vyměnit.

Tiskárna je vždy připravena, ať už jste kdekoli. Díky možnosti připojení k síti Wi-Fi můžete fototiskárnu SELPHY SQUARE QX10 použít kdekoli. Vždy tak budete připraveni okamžitě vytisknout své jedinečné snímky.

Tiskněte přímo ze svého smartphonu pomocí bezplatné aplikace SELPHY Photo Layout od společnosti Canon a upravte své výtisky pomocí různých prvků, jako jsou razítka, filtry, ohraničení, texty, překryvy a uspořádání. Pomocí aplikace SELPHY Photo Layout je zařízení kompatibilní s operačním systémem iOS a Android přes funkci Direct Wi-Fi.

Zařízení je ideální na cesty, bez inkoustové kazety a štítku váží necelého půl kilogramu. Dodává se ve čtyřech barvách a má rozměry přibližně 103 × 144 × 31 mm. Baterie je vestavěná s maximální kapacitou tisku 20 listů při plném nabití.

 

Související příspěvky

Leave a Comment