3čipové DLP projektory s výkonem 30 500 lumenů

pt_rq35k_product_image

Nejnovější řada 3čipových laserových DLP projektorů je vytvořena tak, aby projekce nadchly návštěvníky muzeí, výstav, tematických parků i veřejných akcí, a jsou také ideálním řešením pro videomapping. 

Kombinace výkonu 30 500 lm, rozlišení 4K s jednotkou Quad Pixel Drive a zcela nového laserového světelného zdroje, vytváří poutavé projekce a vynikající obraz. Nejnovější laserový světelný zdroj, disponující červeným a modrým laserem, rozšiřuje barevnou škálu na 114 % oproti svému předchůdci. Tato obrazová kvalita je zachována po dobu životnosti projektoru.

Projektor řady RQ35K je nejen výkonný, ale zároveň také nejmenší a nejlehčí na světě ve své třídě. Je o 40 % menší než aktuální projektor se stejným světelným výkonem PT-RQ32K, takže je možné jej snadno přepravovat nebo instalovat jen ve dvou lidech. Jakmile je projektor umístěný, disponuje řadou funkcí k urychlení a usnadnění instalace.

Ovládání Smart Projector pomocí funkce NFC, umožňuje instalujícímu technikovi připravit se na instalaci prostřednictvím aplikace na svém mobilním telefonu, aniž by projektor zapojil. Funkce Remote Preview je skvělá k úspoře času a umožňuje projekčním technikům kontrolovat obraz a obsah signálu na webovém prohlížeči nebo aplikaci, zatímco je projektor stále v pohotovostním režimu nebo má zaklopenou závěrku objektivu.

Rovněž je odstraněna potřeba editace obsahu pro eliminaci barevných pruhů, a to zavedením jiné unikátní funkce Gradation Smoother. Operátoři si mohou ze tří úrovní korekce obrazu vybrat vhodnou podle závažnosti problému, nebo funkci zakázat, pokud není potřeba. Dobře viditelný informační monitor na projektoru dále zjednodušuje instalaci i provoz a zobrazuje případné chyby v reálném čase pro rychlejší odezvu.

Řada se také dodává s předinstalovaným softwarem Geometry Manager Pro uživatele, kteří potřebují funkce jako masking či automatickou a simultánní kalibraci obrazů pro spojené projekce tzv. edge-blend.

Díky prémiovým optickým dílům, hermeticky uzavřenému DMD bloku a bezfiltrovému designu, nabízí projektory řady PT-RQ35K bezúdržbový provoz po dobu 20 000 hodin. Pro zajištění nepřerušeného zážitku, zaručuje záložní obrazový vstup kontinuální obraz tím, že v případě přerušení signálu na primárním obrazovém vstupu automaticky přepne na záložní za pouhé 0,3 sekundy.

Související příspěvky

Leave a Comment