Audio brýle s vylepšeným zvukem, které vydrží až 8 hodin

Frames_Soprano_with_Purple_Fade_Lenses_2041_31

Na náš trh přijde již v říjnu, trojice nových slunečních audio brýlí, které představují originální prostředek pro osobní poslech hudby. Všechny tři novinky nabízí, oproti stávajícím modelům, delší výdrž na baterie a ovládání hlasitosti tlačítky přímo na brýlích. Nové brýle jsou standardně vybaveny černými polarizovanými skly, která blokují až 99 % UV záření s možností dokoupení dalších.

Frames umožňují poslech hudby pomocí speciálních reproduktorů instalovaných ve stranicích brýlí, úzce směrovaných směrem dolů k uším posluchače. Díky tomu slyší plnohodnotný zvuk jen uživatel a okolí je hudební reprodukcí zasaženo minimálně. K telefonu se brýle připojují bezdrátově pomocí Bluetooth a díky vestavěnému mikrofonu fungují také jako handsfree.

Speciálně upravený model, optimalizovaný pro sportovní vyžití, Frames Tempo, má odlehčený a velmi odolný design s polykarbonátovými skly, který je použitelný i v kombinaci s většinou sportovních přileb, ale také výrazně zvýšený hudební výkon, odolnost proti potu i vodě stříkající ze všech stran (IPX4) a použivá univerzální dobíjecí konektor USB-C. Frames Tempo, které mají v postranicích instalovány reproduktory o průměru 22 mm, které produkují hutné basy a hlasitost vhodnou pro jízdu na kole rychlostí až 40 km/h.
Frames Tempo hrají až 8 hodin, takže vydrží hrát s přehledem i během maratónského běhu. Při poslechu hudby pomocí Frames při běhu či jízdě na kole je velkou výhodou plnohodnotné vnímání okolních zvuků, například okolní dopravy.

Frames Tenor a Soprano, představují nový design hranatých obrouček především pro muže a Soprano zaujmou svými oblými křivkami připomínající kočičí oči spíše ženy. Instalace baterie s vyšší kapacitou oproti dosavadním brýlím umožňuje hlasitou reprodukci po dobu až 5,5 hodiny. Oba modely nabízí díky 16 mm reproduktorům vylepšený zvuk s výraznějším basovým základem. Jejich dobíjení zajišťuje dodaný kabel s vlastním konektorem pogo-pin.

Standardně jsou všechny modely dodávány s černými slunečními skly. Ke sportovním brýlím Tempo lze samostatně dokoupit také oranžová, modrá a žlutá skla. K modelu Tenor je možné dokoupit modrá zrcadlová a stříbrná skla a pro Soprano jsou volitelně k dispozici růžová a fialová.

Brýle budou k dispozici od října za doporučenou koncovou cenu 7 690 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment