Kompaktní Chromebook s 4K rozlišením

Chromebook 2v1

Nový model 14palcového firemního notebooku, má kompaktní design, inovativní funkce, displej o rozlišení 4K se sníženým vyzařováním modrého světla a nejdelší výdrž baterie ve své kategorii.

Disponuje vysokým výkonem, promyšleným zabezpečením a rychlým připojením, jaké zaměstnanci potřebují při práci mimo kancelář. Je určený především pro manažery a zaměstnance pracující v terénu či z domova. Nabízí inovativní funkce pro zabezpečení a usnadnění práce a umožňuje uživatelům začít pracovat rychle bez zbytečného zdržování s nastavováním zařízení. Nabízí mobilní připojení standardu LTE, technologii Intel WiFi 6 a v nejvyšší konfiguraci může být osazený procesory Intel Core i7 10. generace. To vše zvyšuje produktivitu a výkon u činností náročných na rychlost připojení. Je například 8,6x rychlejší při práci s Google Sheets.

Další klíčové funkce:

• displej 4K se sníženým vyzařováním modrého světla, nabízí lepší čitelnost a pohodu pro oči. Displej s tenkými rámečky na všech čtyřech stranách poskytuje větší plochu pro komunikaci s kolegy. Kvalitu videohovorů také zvyšuje funkce potlačení okolního hluku.

• díky výdrži až 21 hodin na jedno nabití mohou mobilní uživatelé plnit pracovní úkoly po celý den. Díky funkci ExpressCharge Boost je možné zařízení nabít na 35 % kapacity za pouhých 20 minut nebo díky funkci ExpressCharge na 80 % během jedné hodiny.

• asistenční funkce, která umožňuje notebook zapnout za méně než tři sekundy pouhým otevřením víka jednou rukou.

• Chromebook je v nabídce v provedení z frézovaného hliníku nebo uhlíkových vláken. K dispozici je i nová stříbrná barva dodávající modernější vzhled.

Je k dispozici v cenách od 1299 USD.

Související příspěvky

Leave a Comment