DJ sada pro milovníky večírků

DJ pult Pioneer

Jak vytvořit jednoduše a během chvilky klubovou atmosféru doma nebo kdekoli na privátní party včetně výrazného autentického a plného zvuku?

Party box Pioneer Club 5

Pioneer Club 5 je výkonný bezdrátový audiosystém typu vše v jednom s dynamickou reprodukcí, kvalitním zvukovým projevem a výrazným basovým základem o celkovém výkonu 120 W RMS. V jednom boxu se skrývá elektronika pro přehrávání hudby, zesilovač, reproduktory i světelný LED systém “Rave and Chill”, který v několika módech automaticky synchronizuje světelné efekty s přehrávanou hudbou. Pokud budete potřebovat ještě větší výkon, lze spojit dva reproduktory do jednoho systému. Stiskem tlačítka na horním panelu můžete aktivovat hlasové vyhledávání oblíbených playlistů ze Spotify nebo Tune In. Audiosystém Pioneer Club 5 lze použít jak naležato, tak i nastojato a přehrávat hudbu lze bezdrátově pomocí Bluetooth nebo připojeným kabelem. Všechny funkce systému umožní snadno využít aplikace Pioneer Club Sound pro smartphony.

2-kanálový USB DJ pult pro hudební nadšence

Přenosný USB kontroler Pioneer DDJ-200 je ideálním nástrojem pro začínající DJje, kteří se chtějí naučit vytvářet kvalitní mixy. Díky přehlednému rozvržení a mobilní aplikaci s výukovým programem si rychle osvojíte ovládání jednotlivých funkcí a efektů. Obsahuje všechny potřebné DJ vychytávky, jako je dvoukanálový mix s třípásmovými korekcemi, filtry, fadery, crosfader, skrečovací jog disky a stylově podsvícené samplovací pady. Začátečníci uvítají funkci Transition FX, která je k dispozici v rozhraní WeDJ pro iPhone a umožňuje plynule přecházet mezi jednotlivými skladbami. Vyberte si z 11 efektů, jednoduše přesuňte crossfader na druhou stranu a plynule přecházejte mezi písněmi. Díky kompatibilitě se streamovacími službami Spotify, Deezer a SoundCloud Go+ lze při přehrávání využívat nepřeberné množství hudby. Přesto, že je DDJ-200 vybaven širokým arzenálem funkcí a ovladačů, zachovává si jednoduché ovládání a možnost bezdrátového propojení s audiosystémem pomocí Bluetooth.

DJ pult lze snadno propojit s chytrým telefonem, tabletem nebo počítačem. Poté můžete využívat celou řadu kompatibilních nástrojů, jako například WeDJ pro iPhone, WeDJ pro Android, djay, edjing Mix a rekordbox dj a další. Současně s tímto DJ pultem získáte možnost bezplatného používání všech funkcí v aplikaci WeDJ pro iPhone, které obvykle vyžadují platby v aplikaci.

Cena Club 5 je 11 900 Kč a DJ pult DDJ-200 stojí 4 190 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment