IFA 2019: Nové modely OLED+ se zvukem od Bowers & Wilkins

Philips OLED+934 a OLED+984

Na veletrhu IFA 2019 byly představeny dva nové modely OLED+, které se mohou pochlubit bezkonkurenčním zvukem od legendární britské společnosti Bowers & Wilkins. Nové modely Philips OLED+934 a OLED+984 (vítěz ceny EISA Best Home Theatre TV 2019) navazují na loňský úspěšný televizor OLED+903, který jako první těžil z jedinečného a exkluzivního partnerství s legendou v oblasti ozvučení, společností Bowers & Wilkins.

OLED+ 934 a OLED+ 984 jsou vybaveny nejnovějšími panely OLED a sadou procesorů P5 3. generace, které ještě znatelněji vylepšuje výkon obrazové kvality, přinášejí výrazné snížení šumu, lepší ostrost, přesnější barvy a odstíny pleti, i lepší kontrast pro všechny zdroje signálu.

3. generace P5 přináší funkci vylepšení obrazu Perfect Natural Reality a lepší celkový výkon HDR pro zdroje HDR10 a HDR10+. Nově podporuje i obsah ve formátu Dolby Vision.

Nové řady OLED+ také pokračují v trendu precizního designového zpracování a jsou vyrobeny z reálných materiálů, jako je látka Kvadrat, sklo a kov.

Podpora formátu Dolby Atmos je součástí obou řad. OLED+934 je prvním televizorem společnosti Philips, který je vybaven výškovými jednotkami Dolby Atmos namontovanými na vrcholu krytu reproduktoru. Tyto jednotky jsou namířené nahoru a přidávají prostorovému zvuku nový rozměr.

Související příspěvky

Leave a Comment