Nový Walkman NW-ZX507

Walkman NW-ZX507

Společnost Sony představila svůj nový Walkman – NW-ZX507 s Androidem a WiFi, který vám umožní užívat si hudbu z mnoha zdrojů.

S modelem NW-ZX507 si vychutnáte vysokou kvalitu zvuku díky Φ 4,4mm balanced jacku, nativnímu DSD (11,2 MHz) a přehrávání PCM 384kHz/32bit podporovanému technologií S-master HX. Můžete se tak nechat pohltit zvukem ve vysokém rozlišení. Novinka disponuje také technologií DSEE HX, která vylepšuje stávající hudební složky tak, aby se kvalitou co nejvíce blížily k vysokému rozlišení. Procesor DSEE HX funguje dokonce i tehdy, když hudbu streamujete. NW-ZX507 navíc podporuje bezdrátové přehrávání audia ve vysokém rozlišení (Hi-Res Audio Wireless) prostřednictvím LDAC, takže nyní můžete poslouchat hudbu přesně tak, jak ji máte rádi.

Model NW-ZX507 snadno dosahuje špičkové kvality zvuku díky prémiovému provedení konstrukce. Tělo přehrávače se skládá z frézovaného hliníkového rámu a frézovaného měděného bloku, díky němuž dosahuje čistého a silného zvuku, zatímco nově vyvinutý kondenzátor FTCAP (high polymer capacitor) a elektrochemický dvouvrstvý kondenzátor EDLC (Electric Double-Layer capacitor) společně zajišťují výrazné basy. Komponenty, jako je vynikající zvukový rezistor a výjimečně kvalitní letování, přinášejí čisté vokály a zvuk, který dává vyniknout každému detailu skladby.

Android a WiFi vám poskytnou snadný přístup k milionům skladeb, které můžete streamovat nebo stahovat prostřednictvím oblíbené aplikace přímo na vašem Walkmanu, nebo jej můžete připojit k počítači, čímž získáte pohodlný přístup ke své sbírce hudby.

Díky 3,6palcovému displeji, který disponuje dotykovým panelem, bude ovládání Walkmanu pohodlné a stylové. Model je také vybaven šikovným portem USB Type-C a slotem pro micro SD karty, po straně se nacházejí tlačítka, která zajišťují snadné používání. Model NW-ZX507 přináší autentický zvuk v kompaktním a elegantním těle. Navíc s výdrží baterie až 20 hodin můžete bezstarostně poslouchat jedno album za druhým. Dostupný bude v černém provedení.

Novinka je kompatibilní s aplikací Original Music Player od Sony, takže si zvuk můžete nastavit pro ten nejlepší zážitek z poslechu.

Model NW-ZX507 bude v prodeji od listopadu 2019.

Související příspěvky

Leave a Comment