Programovatelná klávesnice se šestizónovým RGB podsvícením

Herní klávesnice Genesis Rhod

GenesisI membránová klávesnice může být skvělou volbou pro hráče. O tom vás přesvědčí Rhod 600, klávesnice, která je vybavena tichými membránovými spínači a programovatelnými klávesami. Ty lze snadno naprogramovat s pomoci softwaru nebo klávesových zkratek.

Většina uživatelů pak zcela určitě ocení použití podpěrky pod zápěstí, což zvyšuje pohodlí, jakož i šestizónové RGB podsvícení, které zvýrazňuje atraktivní vzhled této klávesnice.

Každý hráč upřednostňuje různé nastavení, a proto Genesis Rhod 600 obsahuje šest makro kláves a tři profily, ke kterým pomocí hardwarových zkratek můžete připsat libovolnou kombinaci kláves a spustit tím třeba vražednou palbu stiskem jediného tlačítka. Software umožňuje ale naprogramovat oblíbenou multimediální funkci do každé z 104 kláves.

Rhod 600 RGB obsahuje šestizónové RGB podsvícení kláves, které umožňuje nastavení oblíbené barvy podsvícení pro každou z nich. Hráč má k dispozici sedm barevných kombinací (červená, zelená, modrá, žlutá, bledě modrá, fialová, bílá) s možností nastavení devíti světelných režimů. Mezi nejzajímavější z nich patři režim s efektem „Prismo“ (efekt pohybující se duhy). Stranou ale nemůže zůstat ani režim „Ekvalizér“, který reaguje na zvuky z okolí – tento režim se aktivuje kombinací tlačítek Fn+9. V každém režimu je možné nastavit jas podsvícení podle potřeby, aby vás světlo neoslepovalo během nočních bitev, a přitom umožní vždy stisknout tu správnou klávesu.

Klávesnice Rhod 600 RGB obsahuje anti-ghosting pro 19 kláves, což znamená, že je možný stisk až 19 kláves najednou bez obav, že některý z nich nebude zaregistrován. Tak lze provádět i ty nejsložitější bitevní manévry a herní kombinace.

Někteří hráči preferují nastavení kláves, kde klávesy WASD fungují jako šípky. Díky klávesové zkratce Fn+W tak lze snadno a rychle zaměnit klávesy WASD na klávesy s funkcí šipek bez toho, aby bylo nutné provádět časově náročné změny v softwaru nebo nastavení hry.

ATComputersDobrá herní klávesnice musí v první řadě poskytnout vysokou odolnost a pohodlí během náročného používání. Jednou z nejlepších vlastností klávesnice Rhod 600 RGB je její robustní pouzdro, středně vysoký zdvih kláves a její tichý chod – a právě proto je vhodná i pro každodenní použití. Kromě toho výklopné zadní nožky umožňují změnu naklonění klávesnice – díky tomu je možné najít tu nejpohodlnější pozici pro hráče.

Comfor logoKlávesnice Genesis Rhod 600 RGB poskytuje intuitivní a snadný přístup k ovládání multimédií, což jistě ocení každý náročný uživatel. Ovládat multimédia lze snadno pomocí kombinaci kláves Fn+F1 – Fn+F12.

Mechanismus kláves, který je srdcem každé klávesnice, je navržen tak, aby se v případě polití kapalina nedostala do jejich vnitřku. Speciální odvodňovací otvory navíc pomáhají rychle osušit zařízení a zabránit jeho poškození.

Související příspěvky

Leave a Comment