První herní notebook se dvěma displeji

OMEN X 2S Laptop

OMEN X 2S, první herní notebook na světě se dvěma displeji nabízí mimořádné možnosti výkonu a multitaskingu. V kombinaci s vylepšeným softwarem OMEN Command Center, novými displeji a příslušenstvím přichází HP se špičkovým herním ekosystémem, který má vše, co hráči potřebují k dosažení lepších herních výsledků a cílů.

Podle statistik herního průmyslu si 82 % lidí při hře komunikuje po zprávách na mobilním telefonu, 61 % poslouchá hudbu a 49 % sleduje herní živé streamy, videa a navštěvuje webové stránky. HP na toto zareagovalo a rozšířilo model OMEN X 2S o bezprecedentní druhou obrazovku v podobě uživatelsky příjemného šestipalcového dotykového displeje s rozlišením 1080p, který umožňuje hráčům komunikovat přímo při hře s přáteli na WeChat a WhatsApp, vybírat hudbu na Spotify a sledovat Twitch a YouTube. Druhý displej může sloužit i jako ovládací hub pro software OMEN Command Center.

OMEN X 2S, první herní notebook na světě s dvěma obrazovkami, obrovskými možnostmi multi-taskingu a podporou pomocí vyhrazených klávesových zkratek, posouvá hranice toho, co se od herního notebooku očekává. Sledování videa na obrazovce při hraní, poslech hudby na Spotify při paření „ememóčka“ již není vykoupeno nutností neustále vyskakovat z herního okna pomocí klávesových zkratek. Díky podpoře funkce zrcadlení obrazovky v reálném čase, která umožňuje vybrat a zvětšit část hlavní obrazovky na druhé obrazovce, včetně zkopírování mapové části závodní hry, centruje model OMEN X 2S vidění hráče a pohyb jeho hlavy je tak více vertikální než horizontální.

Tento super výkonný notebook je jen 20 mm tenký, má celokovovou šasi a je prvním patnáctipalcovým herním laptopem na světě, v jehož chladícím systému Thermal Grizzly Conductonaut kolují tekuté kovy. Výsledkem je fenomenální odvod tepla při desetinásobně vyšší tepelné vodivosti oproti silikonové teplovodivé pastě, až o 28 % vyšší snímková frekvence (FPS) oproti tradiční pastě při testování v Apex Legends a o 8,5 % rychlejší doba odezvy v testu Blender Benchmark.

Notebook je vybaven technologií OMEN Tempest s modernizovaným pokročilým tepelným řešením poháněným 12V ventilátorem, který využívá třístranného odvětrávání s pětisměrným prouděním vzduchu. Multitasking a hry s masivními herními světy, jejichž hraní je vysoce náročné na zdroje, nikdy nechodily lépe – o to se stará nejnovější výkonný mobilní procesor Intel® Core ™ i9 deváté generace s až 5,0 GHz Turbo, osmi jádry, 16 vlákny a až 32 GB RAM.

OMEN X 2S Laptop bude v České republice dostupný od poloviny června za cenu 74 990 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment