Netradiční sezení

Oversized pillow

Jak se vám sedí na židli? Vydržíte sedět způsobně a nevrtět se? Já tedy ne, přiznávám. Nejraději sedím pohodlně, což někdy znamená, že mám zkřížené nohy položené přes sebe na židli a domácí obuv kdo ví kde zapomenutou. Pak vymýšlím různé polohy a možnosti, jak se na židli naskládat.

Nakonec jsem zjistila, že mi nejvíce vyhovuje netradiční sezení na různých typech sedátek. Čím větší, tím lepší. Zaujaly mne obrovské polštáře, na kterých můžete pohodlně sedět, ležet nebo si tam vytvořit útulné místo pro čtení, psaní i koukání na televizi. Tento plyšový „obrpolštář“ je naplněn pěnou, která se naprosto dokonale přizpůsobí každému tělesnému typu. Dovolí vám vytvořit si nejpohodlnější prostor na světě. Pak se jen přikryjete dekou a domácí pohoda je dokonalá.

Ovšem pokud potřebujete spíš sportovní úpravu případně něco netradičního do odpočinkové zóny, můžete si tento polštář přizpůsobit zcela podle sebe a svých potřeb. Typ i barva povrchu je na vašem rozhodnutí.

Jak se takový obr dopraví až k vám domu? Je to velmi jednoduché. Přijde vám ve stlačené podobě a po rozbalení jen počkáte, až se rozvine v celé své kráse.

Autorka: Katka Volková

Související příspěvky

Leave a Comment