Gamepad s duální bezdrátovou technologií

SteelSeries Stratus Duo

SteelSeries uvádí na trh nejnovější multiplatformní ovladač standardní velikosti Stratus Duo. Hráčům nabízí volbu mezi 2,4GHz bezdrátovým pásmem s nízkou latencí pro připojení k Windows, respektive Bluetooth rozhraním pro mobilní hraní na zařízeních se systémem Android či headsetech Oculus Go nebo Samsung VR.

Hráči mohou využít tři možností připojení – standardně přes kabel, bezdrátovou 2,4GHz sítí nebo prostřednictvím Bluetooth. V případě hraní mobilních her poskytne Stratus Duo pohodlnější ovládání než na dotykovém displeji, zatímco pro připojení k počítači není potřeba instalace jakéhokoli softwaru pro maximální funkčnost.

Bezdrátový přijímač nabízí stabilní připojení s nízkou latencí a funkci plug-and-play. Ovladač podporuje také tisíce her určených pro gamepad ve Steam knihovně a otevírá prostor pro režim Steam Big Picture a aplikaci SteamLink.

SteelSeries Stratus Duo nabízí velikost a rozvržení tlačítek standardních konzolových ovladačů. Navazuje na design modelu Stratus XL a vylepšuje jej o nové uložení tlačítek včetně magnetických senzorů, které vylepšují plynulost a přesnost chodu. Ovladač nabízí také dva analogové joysticky s plynulým chodem a minimální mrtvou zónou. Napájení zajišťuje lithium-iontová baterie s výdrží více než 20 hodin hraní a možností nabíjení přes dodávaný micro USB kabel o délce 1,8 m.

SteelSeries Stratus Duo je k dispozici za 69,99 euro s DPH.

Související příspěvky

Leave a Comment